- Google Pixel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ki, mit tud róla: xxlgsm
Új hozzászólás Aktív témák
- 

neooen aktív tag Ezzel nehezen tudok egyetérteni. Nem nagyon van olyan műszaki cikk a lakásunkban (sajnos), ami 5 évnél fiatalabb lenne. 3 crt TV 10 év felettiek. Mobilok 5-10 évesek. Hűtő, mosogép 15 illetve 7 éves. És hány meg hány számítógép van, ami kb 10 éves és még mindig vándorolnak imerőstől ismerőshöz. Tudom, te 20 évet írtál, de nem is ebbe kötök bele, hanem magába az ilyen kijelentésekbe. Ez csak egy jól hangzó közhely, ami szerintem nem is igaz és amit szinte divat mondogatni. Nekem telefonom csak azért döglött be 2-4 év után, mert nem egyszer csókolták meg a betont (nem erre vannak ugye kitalálva) és érintkezési problémájuk lett. 
- 

AmigaFan aktív tag Na ez most nem áll meg! Szerinted a Samsung mivel alapozta meg a hírnevét? Azzal, hogy sok-sok évig tartó jó minőségű termékeket gyártott. A szüleim Samsung VHS-e is simán működött 20 évig! Az viszont jogos, hogy a mai fogyasztói társadalomban az a gyártók célja, és eszerint gyártják tervezik a termékeiket, hogy pár éven belül cserélje le a vásárló! 
- 

Dare2Live félisten Egyértelmű, hogy itt a user nemtörödöm volt. Nem ezzel száltam vitára, hanem, hogy egyesek szerint a jelenség nem is létezik. Természetesen ha vki vigyáz rá annak 2év után se ilyen. De mint nekem is 2év után már bár nem zavaró, de látható a probléma, 3-4év után meg zavaró lesz. Nekem spec evvel van a bajom. Nagyon károsnak tartom azt a mentalitást, hogy 2-3-4év utána meg kuka. Nem mert nekem meglesz 3év után mert 99%nem, hanem mert akinek odaadom az utána használná még 5évig boldogan. Hanem 10ig. Agro: Én itt pl a topikban is mást láttam. 
- 

Tikakukac titán Mikor új dugaszt meg téglalapot kell feltalálni akkor mindig van innováció, utána kapnak rá pénzt. Le kéne ülni és csinálni valamit, akkor tapsolnék én is. 
 A vásárlók meg többségében khm hülyék, elnézést a szóhasználatért. Anyámat sem zavarja ha a net hetente elmegy egyszer, mert ez "hozzátartozik". Mondom nem, a net az 0-24 és nem tartozik bele. Na ez a különbség.joey20: a 3D jah. A bácsik mutogatták az Allee-ban, hogy ez milyen jó. Mondom ez elég kretén, és ez mennyibe kerül? Megköszöntem szépen és eldöntöttem, hogy egy darabig ilyenem sem lesz. De vegyék, érdekel is... 
- 

joey04 titán ez tényleg olyan, mint a plazma topikban. van akinek évek alatt nem jött elő, van akinek hamar, van akinek zavaró, van akinek nem. nem kell feltétlen geek-nek lenni. nekem pl a plazma TV-men van beégés (vagy talán csak makacs ghost), de nem látom 3-4m-ről. míg a led tv-ken a cloudingot igen. másnak meg az nem zavaró és a beégés igen. emberfüggő. 
- 

Remus389 veterán gondolom ő is bekapcsolja, nyomkodja össze vissza, az jó így kell használni, és akkor nincs gond szerintem, vagy csak jóval később lehet baja aki nagypapásan használja az pórul járhat nem véletlen felül az akksi jelző cucc is zöld gyárilag egyébként ha pl belépek a youtube-be vagy bármibe az eltűnik, tehát használni kell tehát azzal se értek egyet, mert lehet olyan sgs is ami már beégett, de annyira nehéz észrevenni, hogy a tulajnak fel se tűnik, akkor amíg nem tud róla nincs bosszankodás nemigaz? a sávosodást se vettem észre magamtól, amíg nem tudtam róla nem zavart, most hogy tudok róla most se zavar mert jelentéktelen dolog, alig észrevehető és ritka(tudom mást zavarhat, annak nem kötelező megvenni) 
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Okos Otthon / Smart Home
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Affinity Designer
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- John Carmack csalódott a DGX Sparkban
- Egymilliárd dollárt pumpál az NVIDIA a Nokiába
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Keresek BOSE / JABRA / SENNHEISER / Bowers szervizest
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest