- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Macrodroid
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
decoati
aktív tag
válasz
kolosanyi #168 üzenetére
azóta átolvastam pár TI ajánlást stereo crosstalkra, hát igen, bőven el lehet azt szúrni a chiptől teljesen függetlenül is, akár tervezési hibás nyákkal. Az a legszebb hogy tudom mennyi a -43dB, de sgs tulajként meg sem álmodtam volna hogy létezik mérés, ami ennyit hoz ki.
Ja, hogy a telóm soha nem látott 32ohm-os fejhallgatót. -
decoati
aktív tag
válasz
Remus389 #134 üzenetére
igen
főleg azért bosszant mert ez az s3 elsőre is tetszett, a pentile nem zavar, az one-x-et kb. mindenben elveri, +még Wolfson chip amire maga a Májsztró (Supercurio) hívja fel a figyelmet, ennek megfelelő thd, snr, nyami, őszintén szólva ez a Wolfson számottevő tényező volt a szememben a teló megítélésénél. Ha a kijelző "pentile-sága" nem is illik egy zászlóshajóhoz, ez a Wolfson mindenképpen.
Ezt a terhelés alatti crosstalkot meg sem néztem.
Cseszheted a Wolfsont ha valami baromság a hangképet összehúzza középre. -
decoati
aktív tag
válasz
Gabi 8906 #33 üzenetére
Az uv-t nagyon nem csipázza, ez ellen asszem van is védőréteg a kijelzőn. Az hogy egy molekula "szerves" még nem azt jelenti hogy izzad a melegben, mindenesetre én próbálom attól is óvni.
1.5 év után no problem, napi 2-5 órát megy a kijelző, 85%-ban minimum fényerőn (beltér), 5%-ban olyan fél fényerőn, a maradékban pedig minimum alatt (este/éjszaka). Csak homogén full kék képen, a taskbar helyén látok valami maszatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest