- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
Remus389 #134 üzenetére
Kijelző az baromira izlés kérdése. imho jobb az X a pentile miatt. De akinek a full fekete kell annak jobb az amoled. Kinek mi. Szigorú imho.
Kamerában imho fontosabb a nem verőfény, abban minden tűrhető képet csinál, ott meg nyer az F2es optika + BSIvel az X. alá: "Things get vastly different in low light, when the bright F/2.0 optics of One X count big time. In such conditions the HTC flagship crushes its opponent, producing images with far less noise and much better contrast."
A stereo crosstalk jellemzően az elégtelen emi miatt lesz. Azon pedig a csodatévő Supercurio se tud segíteni, ld a Wolfsonos LGk esetét. Amúgy engem ez az egy dolog érdekelt, és emiatt marad nálam az I9000. Ha ezt nem szurja el Samsung ~100%vettem volna egy I9300at.
-
Dare2Live
félisten
és milyen plazmat ajánlasz 42-50" méretben max 200-220Kért?
Agro: Az én cuccaim általában családon belűl "öröklődnek". Most pl vki számíthatna egy I9000re, ha esne meteor koreára, Samsung nem cseszett volna el vmit nagyon az I9300 audio hang részénél. [link] akkora a crosstalk, hogy majdnem I9100 szinvonal... Nesze neked wolfson el lehet szúrni avval is.
Ha supercurio evvel vmit nem csinál és 99%nem, nem kap senki I9000et, marad nekem azt 2év múlva majd már tényleg rendesen zavarni fog a képernyő beégése... -
Dare2Live
félisten
Egyértelmű, hogy itt a user nemtörödöm volt. Nem ezzel száltam vitára, hanem, hogy egyesek szerint a jelenség nem is létezik.
Természetesen ha vki vigyáz rá annak 2év után se ilyen. De mint nekem is 2év után már bár nem zavaró, de látható a probléma, 3-4év után meg zavaró lesz. Nekem spec evvel van a bajom. Nagyon károsnak tartom azt a mentalitást, hogy 2-3-4év utána meg kuka. Nem mert nekem meglesz 3év után mert 99%nem, hanem mert akinek odaadom az utána használná még 5évig boldogan. Hanem 10ig.
Agro: Én itt pl a topikban is mást láttam.
-
Dare2Live
félisten
válasz
FragMaster #85 üzenetére
Tessék. [link]
Amúgy meg akinek ennyire beégett mint lent annak 99%, hogy 1+évig uaz volt a kijelzőjén, vagy vmi miatt nem kapcsolt ki a kijelzője egy hétig vagy...
Ettől még vicces/szomorú a hozzáállás ami itt megy, hogy á nincs is ilyen, meg csak geekek, meg...
A probléma valós. És ha nem ennyi hudejól kereső ember venne ilyet, tehát nem 2év egy telefon majd kuka akkor igen is egy baromi zavaró dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Bluetooth hangszórók
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest