Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz
Lotusomega
üzenetére
azt tudod-e hogy 12 pixel jut egy milliméterre, és egy négyzetmilliméterre jut 144 pixel
vagyis egy gombostűfejen 144 pixel van
és ezen lásd meg a pentile-t kívánom!
-
Remus389
veterán
válasz
Lotusomega
üzenetére
de azért ha megengeded inkább hiszek egy szakembernek, pont.
-
Remus389
veterán
válasz
Lotusomega
üzenetére
ezt állítja Szasza888 amatőr magyarországi fórumozó, aki talán még egyik készüléket se látta
mit mondanak a profik: The Samsung Galaxy S III has a slight edge in processing, the Mali-400MP GPU nosing out the HTC One X ULP GeForce. It's also the one with the better screen: the 4.8" Super AMOLED has superior contrast, viewing angles, sunlight legibility and, thanks to the screen saturation modes, greater flexibility. It does use a PenTile matrix, but it hardly makes any difference at those ppi levels.
pont.

-
Remus389
veterán
miért ez olyan rossz? Az biztos a One-X-et kijelzőben, audio hangminőségben, kamerában veri(meg sok másban) [link], gsm arena szerint, hiába volt a sok sopánkodás és ájvékolás:
The Samsung Galaxy S III has a slight edge in processing, the Mali-400MP GPU nosing out the HTC One X ULP GeForce. It's also the one with the better screen: the 4.8" Super AMOLED has superior contrast, viewing angles, sunlight legibility and, thanks to the screen saturation modes, greater flexibility. It does use a PenTile matrix, but it hardly makes any difference at those ppi levels.
milliméterenként 12 pixel van vagyis egy négyzetmilliméteren(gombostűfej) 12*12=144 pixel van egy gombostűfejen, nehogymár ezt lássa 20cm+ről valaki és ezen ájvékoljon
ez a stereo crosstalk-ot nem lehet szoftveresen orvosolni? nem lehet mérési hiba?
-
Remus389
veterán
nekem ha a félmillás tévém égne be sokkal idegesebb lennék, mint a 40 ezres Galaxisom
de nem csak a pénz miatt, a tévén filmet nézek, Galaxy-n főleg fórumot, emailt(néha videot is), sokkal kevésbé zavarna ha lenne egy halvány kis beégés a szélén, szerintem pont fordítva van
de hát téged a kis telefon kijelzője zavar jobban mint a tévéd ha meghibásodik, áldásom rá

meg aztán a tévét nem 2-3 évre vesszük, hanem akár 10 (még akkor is ha másodvonalba kerül)
-
Remus389
veterán
Pl a tarcsazo nalam kepernyovaltaskor meg 2-3 masodpercig latszik homogen hatteren, aztan tunik el teljesen. én ilyet nem tapasztalok, legalábbis nem 2-3 másodpercig
direkt leteszteltem, egy percig max fényerővel nyomattam, és utána nyomát nem látom

milyen készüléked van?
-
Remus389
veterán
annyira nem semmi, hogy elsőre fel se tűnt
, kicsit koncentrálnom kellett és megláttamjó ciki de egy darabig el lehet viselni azért
, főleg ugye ha függőlegesen tartod nem is látszik, meg eléggé a szélén van és annyira haloványmég mielőtt nekem estek, oké ez hiba, de ezzel még lehet élni, fektetett módban látszik csak, meg a szélén van és halvány
az enyémen még ilyen se volt
ezzel eggyütt tudnék élni, viszont a másik képpel már nem(az óra beégett)
-
Remus389
veterán
ez csak az én véleményem, szerintem ennek természetesnek kell lenni
kérdésem tőled
1. szoktad megváltoztatni az android külsejét néha?
2. hagyod égni a kijelzőt miután befejezted? vagy zsebrevágod égő kijelzővel?(annyira természetes szerintem hogy lezárjuk, még a régi nokiákat is le kellett zárni)
3. ha bekapcsolod, használod vagy csak az időt csekkolod folyton?
4. mennyire szoktad állítgatni a kijelző fényerejét, én ált. 25%-on használom, napsütésbe 100%, vaksötétben 0%, gondolom vaksötétbe kiégeti a szemed(meg ugye gyárilag is állítja magát), az rossz ha valaki fix 100%-ra állítja
5. gyárilag zöld az akksi tehát arra se kell figyelni
természetes hogy nem kell figyelni ezekre, ezek a legtöbb embernél magától értedődőek
-
Remus389
veterán
gondolom ő is bekapcsolja, nyomkodja össze vissza, az jó
így kell használni, és akkor nincs gond szerintem, vagy csak jóval később lehet baja
aki nagypapásan használja az pórul járhat
nem véletlen felül az akksi jelző cucc is zöld gyárilag
egyébként ha pl belépek a youtube-be vagy bármibe az eltűnik, tehát
használni kell tehát
azzal se értek egyet, mert lehet olyan sgs is ami már beégett, de annyira nehéz észrevenni, hogy a tulajnak fel se tűnik, akkor amíg nem tud róla nincs bosszankodás nemigaz?
a sávosodást se vettem észre magamtól, amíg nem tudtam róla nem zavart, most hogy tudok róla most se zavar mert jelentéktelen dolog, alig észrevehető és ritka(tudom mást zavarhat, annak nem kötelező megvenni)
-
Remus389
veterán
ja az is segít ha nem maximum fényerőt használunk, ha nem muszáj (brightness widget)
ezeket betartja valaki, simán elmegy 3 évet is szerintem
gzbotii: egy igazi szépséget, nem is vágyom másra igazából, 4 col, wolfson hangchip, gyönyörű, villámgyors és új, szerintem nem fogom lecserélni
[link]SzlobiG : nálam ez természetes, alapból így használom
1. az hogy dinamikus használom alap nálam, hogy cserélgetem a dolgokat alap nálam
2. az hogy kikapcsolom/lezárom a kijelzőt automatikusan, az is ösztönös(kijelző és akksikímélő, meg zsebrevágva nem nyomódik be semmi nyílván)
szerintem ezek magától értedődő dolgok, csak van aki nem így használja, annak beég
-
Remus389
veterán
nekem se égett be a régi sgs-em másfél év alatt, pedig nem keveset használtam(le is teszteltem szervízmenüvel, nyomát nem láttam), sőt nagyon sokat használtam, napi átlagban 4-5 órát is(egyrészt sokat neteztem ágyból, néha filmet is megnéztem rajta ágyból(persze vígjátékot ahol a történet a lényeg nem a látvány), tablet híján)
az sgs topic alapján 5% körüli lehet a hibaarány, szerintem
szerintem mondjuk azzal lehet elkerülni(illetve meghosszabítani az élettartamát) hogy
1. ne rakjunk kék színű akksit, wifi jelet felülre, legyen minden zöld
2. dinamikusan használjuk(magyarul swipe-oljunk ide oda, nyissunk meg ezt azt, ne csak a főképernyőt bámuljuk folyton, amin ugyanaz van mindig), cseréljük le pl. a digitális órát, néha analógra, másra
3. mikor befejeztük a készülék használatát kapcsoljuk ki a kijelzőt, ne hagyjuk míg fél perc alatt magától kikapcsol
én mondjuk mindig így használtam(dinamikusan, persze nem pánikszerűen), ezért se volt gond vele, szokás kérdése
megkereshetném aki megvette(PH-s), szerintem azóta sincs gond vele
az említett képen hogy beégett az óra, szerintem a tulaj pont azt csinálta, megnézte az időt és zsebrevágta anélkül hogy lépkedett volna, és kikapcsolta volna a kijelzőt, így éghetett be lassan
-
Remus389
veterán
azonban milliméterenként 12 pixel megjelenítésére képes milliméterenként 12 pixel, pfff
és ezen ment a vergődés hogy ilyen-olyan sz*r, milliméterenként!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3734
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest