- Mobil flották
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agro
senior tag
válasz
Dare2Live #125 üzenetére
Sajnos csak te vagy ennyire lelkiismeretes, hogy érdekel mi lesz a telefonoddal a következő felhasználónál
Az emberek 90%-a tojik rá a gyártóknak meg a 100%-a
Nem gyártanak már olyan műszaki cikkeket, mint a régi jó videoton VHS lejátszóm ami még 20 év után is üzemképes. Egyszerüen rájöttek a gyártók, hogy az ilyen termékeken hosszútávon nincs haszon. Nem egy ilyen minőségi cuccokat gyártó cég ment tönkre.
-
Agro
senior tag
válasz
Tikakukac #115 üzenetére
Szerintem anyukád hozzáállása teljesen normális és ez azért van mert ő még nincs akkora függésben a technológiától mint a mai fiatalság és nem akad ki egyből ha valami nem működik megfelelően. De ez már nagyon off
Maradjunk annyiban, hogy ha nem tetszik nem veszed meg, de azt sajnos le kell nyelned, hogy soha nem lesz tökéletes kijelző. Mindegyiknek van valamilyen sajátossága. Az igazi kérdés az az, hogy te melyikkel vagy hajlandó együtt élni. Tökéleteset senki nem fog gyártani, még akkor se ha megvan a technológia. Ha lenne ilyen akkor semmi nem motiválna, hogy mindig újat vegyél.
-
Agro
senior tag
válasz
Tikakukac #111 üzenetére
Technológia sajátossága és amíg az emberek így is megveszik nem fognak pénzt és energiát pazarolni rá, csak azért mert néhány embert még a tudat is zavar, hogy ilyen előfordulhat. A vásárlók nagyon elenyésző százalékát érinti a probléma és ha érinti akkor szerencsés esetben garanciális időn belül fordul elő. Hidd el, ha nagyobb visszhangja lenne a beégésnek (pl.: minden 10. vásárló panaszkodik) akkor ölnének bele pénzt.
A tervezők meg nem úsznak semmilyen pénzben amíg az ötletet nem veszik meg tőlük vagy nem támogatják őket.
-
Agro
senior tag
válasz
Dare2Live #86 üzenetére
Az tény, hogy a probléma valós és létezik, de ahogy te is írtad ahhoz, hogy valami ennyire beleégjen a kijelzőbe ahhoz nagyon nem törődömnek kelett lennie a tulajdonosának. Ha ennyire nem törődik az értékeivel akkor maradok a véleményemnél, hogy megérdemli.
Mindezt nem azért mondom, mert én annyira jól keresek. Pont az ellenkezője motivál a véleményemben. Mivel átlagosnak mondható keresetem van ezért megbecsülöm és vigyázok a műszaki cikkjeimre. A 2 ezer forintos mérlegtől egészen a 100 ezres telefonig.
Arra lennék inkább kiváncsi, hogy az eladott telefonok hány százalékát érinti, mert szerintem ez is elenyésző. Valós a probléma, csak megint elefántot csinálnak belőle egyesek
-
Agro
senior tag
Valljuk be őszintén. Ez a fajta probléma csak a "geek"-eket zavarja. Ez a réteg pedig a fogyasztók nagyon szük rétegét képezik.
Persze el tudom képzelni, hogy egy ilyen fajta beégés odáig fajul, hogy az már zavaró lehet egy átlag felhasználónak is, de ha valakinek így beleég a kijelzőjébe az óra az magára vessen, meg is érdemli. Ha már valaki vesz egy okostelefont az használja is. Egy galaxy S áráért nagyon szép órákat lehet már venni, ha az beleég a karjába valakinek na az már gáz.
-
Agro
senior tag
Barátnőm másfél éves galaxyján sincs még hasonló se, pedig ő amióta megvan a telefonja csak akkor ül gép elé, ha excelben/wordben kell valamit buherálnia. Amúgy mindent a telefonján néz. Simán megy egy nap 4-5 órát a kijelző
Az, hogy így beég az óra szerintem nagyrészt a felhasználási szokásoknak köszönhető, nagyon másra ebből kiindulva nem is volt használva a telefon mint az idő csekkolására.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest