Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Remus389

veterán

válasz zso79 #56 üzenetére

nekem se égett be a régi sgs-em másfél év alatt, pedig nem keveset használtam(le is teszteltem szervízmenüvel, nyomát nem láttam), sőt nagyon sokat használtam, napi átlagban 4-5 órát is(egyrészt sokat neteztem ágyból, néha filmet is megnéztem rajta ágyból(persze vígjátékot ahol a történet a lényeg nem a látvány), tablet híján)

az sgs topic alapján 5% körüli lehet a hibaarány, szerintem

szerintem mondjuk azzal lehet elkerülni(illetve meghosszabítani az élettartamát) hogy

1. ne rakjunk kék színű akksit, wifi jelet felülre, legyen minden zöld

2. dinamikusan használjuk(magyarul swipe-oljunk ide oda, nyissunk meg ezt azt, ne csak a főképernyőt bámuljuk folyton, amin ugyanaz van mindig), cseréljük le pl. a digitális órát, néha analógra, másra

3. mikor befejeztük a készülék használatát kapcsoljuk ki a kijelzőt, ne hagyjuk míg fél perc alatt magától kikapcsol

én mondjuk mindig így használtam(dinamikusan, persze nem pánikszerűen), ezért se volt gond vele, szokás kérdése

megkereshetném aki megvette(PH-s), szerintem azóta sincs gond vele

az említett képen hogy beégett az óra, szerintem a tulaj pont azt csinálta, megnézte az időt és zsebrevágta anélkül hogy lépkedett volna, és kikapcsolta volna a kijelzőt, így éghetett be lassan

Új hozzászólás Aktív témák