Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
assemble #251 üzenetére
szerintem ha a Nokia átáll droidra, akkor az a WP halálához vezetett volna, mert akkor nem lenne a MS-nak egy ilyen neves, és mindent egy lapra feltenni kényszerülő gyártópartnere. ettől függetlenül sajnos így is elsorvad a cég, a profiljuk felét feladták, mert a WP only fejlesztéseknél semmire sem jók az olyanok, hogy Qt (amit nem engednek be ugye a WP platformra), meg a többiek.
ettől függetlenül egyébként szerintem nem lenne jó, ha mindenki a droid mögé állna be, kell konkurencia, és az iOS lufi lassan ereszt, stagnál legalább is.Misály: arra gondolsz, hogy mostmár az átlag amrikai, aki nem sokat gondolkozik az elé tálalt információkon, azt fogja hinni, hogy Samsung = Apple, aztán meg látja az árcédulát a boltban, és melyiket fogja venni...? gyakorlatilag ezzel majdhogynem felhúzták a Samsungot a prémiumnak számító márkák közé.
-
válasz
assemble #251 üzenetére
és mivel tudtak volna kidomborítani a többi android gyártó közül? Mivel tud többet egy galaxy s3 egy mezui mx (4 magos verziónál) ... S mennyivel lenne drágább az a vas ami ugyanolyan smootol tolja az androidot mint a mostani nokia vasak? Szerintem a nokia a térképes és egyéb integrációért elég jó kis pénzeket kap / fog kapni az mstől ...
-
válasz
assemble #161 üzenetére
Milyen márkájú krisztálygömböt használsz, hogy ilyen pontosan látod a hosszú távot? Vennék én is egyet.
Vagy ez nem jó topik hozzá?
Egyébként én se látom ezt a vezető beosztás -> BB párhuzamot (legalábbis azoknál a cégeknél amikhez közöm van), sőt. A RIM globális mutatói se túl fényesek.
De visszatérve, a WP8 miért bukna?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Káfrtyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest