- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- One mobilszolgáltatások
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16820480 #254 üzenetére
azért az erős, hogy Apple = Samsung vannak prémium modeljei a samsungnak (pl galaxy S3 vagy np900-as notebook széria), de ha az apple fan lecseréli telefonját egy alap samsungra - vagy egy alap laptopra a macbook airt - igencsak soha többet nem fog samsung terméket venni ...
a prémium termékei meg annyiba kerülnek mint az apple prémium termékei ...
-
válasz
assemble #251 üzenetére
és mivel tudtak volna kidomborítani a többi android gyártó közül? Mivel tud többet egy galaxy s3 egy mezui mx (4 magos verziónál) ... S mennyivel lenne drágább az a vas ami ugyanolyan smootol tolja az androidot mint a mostani nokia vasak? Szerintem a nokia a térképes és egyéb integrációért elég jó kis pénzeket kap / fog kapni az mstől ...
-
nekem az androiddal pont az a bajom, hogy kijöhet egy 4 magos 2 giga mem-es telefonnal egy kínai gyártó is 70.000 ft-ért míg ugyanezt a samsung 150.000-ért adja ... ebből végül az fog következni, hogy komoly konkurenciát fog jelenteni az androidos gyártóknak a kínai telefongyártók ... akár azt is el tudom képzelni, hogy a kínai gyártók kiszorítják az alsó és közép kategóriás android szegmensből a komolyabb gyártókat ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy Z Fold 5 (SM-F946B/DS) 512GB/12GB - Jégkék
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest