- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Netfone
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16820480 #254 üzenetére
azért az erős, hogy Apple = Samsung vannak prémium modeljei a samsungnak (pl galaxy S3 vagy np900-as notebook széria), de ha az apple fan lecseréli telefonját egy alap samsungra - vagy egy alap laptopra a macbook airt - igencsak soha többet nem fog samsung terméket venni ...
a prémium termékei meg annyiba kerülnek mint az apple prémium termékei ...
-
BiP
nagyúr
válasz
#16820480 #185 üzenetére
Hogy az Ms a kezdetektől így tervezte-e, nem tudom, csak a hozzáállásából, és az azóta keletkezett cikkekből szűrtem le.Számomra az első eladási mutatók után látszott, hogy a NOKIA ezután már inkább a wp8-ban bízik. Az ms-ről pedig a 610 kiadása után vált nyilvánvalóvá, (ill.hogy a lumiákra nem jön wp8), hogy az ms szarik a wp7re, a 8 a prioritás.
-
Misály
addikt
válasz
#16820480 #124 üzenetére
Xbox Live Arcade cimek között lesz átjárás, ne keverjük a kapuszínt a tejszínnel.
"kiskaktusz" - ha teljesítményben nem is, a játékok minősége messze meghaladja a pc-sekét Box-on. Nem hiába, az egy dedikált eszköz.
lujoak: még mindig ne olvass a sorok között mert nem megy, én a SE brand értékvesztéséről beszéltem, nem a beolvasztásról... Mellesleg a napnál is világosabb miért történt meg az brandváltás majd az akvizíció, bár te nyilván jobban értesz hozzá...
-
Misály
addikt
válasz
#16820480 #112 üzenetére
"attila8812: hányszor kell leírni, hogy nem azért kell a 4 mag, mert csak ezzel fut rendesen a rendszer. próbálj meg egy Infinity Blade 2- t játszani azon az 1GHz-es egy magos procin, köszi." Az említett játék elfut 3gs-en is ill ipad 1-en. Köszi.
Cifrázhatod mrlujoak, a brand elértéktelenedett. Mellesleg senki nem beszélt csődről.
-
-
afk22
tag
válasz
#16820480 #49 üzenetére
Ha jol sejtem, akkor az Apple is rosszul csinalja???? Neki csak egy telefonja van, es egy oprendszere...
Most akkor dontsed el, hogy mit gondolsz a WP vonal halott vagy nem??? Valoszinuleg teljesen rosszul kulon rendszernek veszed a WP7-et es WP8-at, de miert is? WP8 futtatni fog minden WP7-es progit, forditva nem. Ennyi erovel az iOS-es verziok is tok mas rendszerek, mert egy iOS 5.0-ra forditott program nem fut iOS 4.0-an. Az teljesen mas kerdes, hogy regebbi telefonra nem engedik fel a WP8-at, ennek biztos meg van az oka, ami valoszinuleg soha sem fog kiderulni.
Amugy a symbian sem a Nokia talalmanya, hanem egy partner volt benne. Sot nem is ok kezdtek el fejleszteni, hanem csak csatlakoztak. Az mas kerdes, hogy kezelofeluleteket csinalt hozza. De ennyi erovel a SE/Sony-nak meg mas Androidos gyartonak is van kulon sajat "rendszere".
-
Fkris
őstag
válasz
#16820480 #49 üzenetére
+1
De azért ne temessük ilyen hamer ezt az óriáscéget, az ottlévő vezetők egyikének sem érdeke, hogy feladja a céget, és megkockáztassa a vezetőség cserét(azaz a saját lecserélésüket).Mindent megfognak tenni, amit szükségesnek látnak ahhoz, hogy sikeresek legyenek.
Amúgymeg nem hiába láttam NOKIA telefont a StarTrek filmben, szóval tuti nemfognak megszűnni!Az a film nem hazudhatott! -
mrlujoak
veterán
válasz
#16820480 #31 üzenetére
Mindegy, hogy gúnyt, iróniát, vagy épp semmit sem csempésztél a hozzászólásba, a lényeg a szélesebb körű, más gyártó által is használt platformról szól.
S40 - széles körben, más gyártónál nem terjedt el
Meego és Maemo szintén.Míg a Symbian (S60, UIQ...) igen. A Nokia mellett Motorola, Sony Ericsson, Samsung is adott ilyen alapú készülékeket a piacnak.
WP7 szintén... Több gyártó, több készülékkel jelent meg.Erre próbáltam rávezetni a dolgot.
A Symbian vonal eltékozlásáért pedig kifejezetten rossz szemmel tekintek a Nokiára.
Volt az a szép Symbian Foundation. Nem egy taggal. Erre visszakerült a Nokiához, aki kukázza, és kiadja egy másik cégnek a Symbiant...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest