- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
Egy jól irányzott launch-csal lehetne a mostani 2-3%-nál nagyobb rést ütni. Szerintem.
Szerintem egy jól irányzott launch nem a okosteló piacot célozná meg, hanem a tabletekét. A WP8 elérhet akár 10%-ot is de szerintem tartósan a harmadik helyre szorul, egész egyszerűen azért, mert későn jöttek ki a rendszerrel. Meglepne, ha itt és most a WP áttörésének története kezdődne el. Persze van tablet is, meg hozzá Win8, de egyelőre kérdéses, hogy van-e tömegigény a Surface / Win8-as hibridekre ekkora méretben.
-
-
-
-
BiP
nagyúr
Hát ez az, hogy az MS is csak látszólag áll ott a WP7 mögött. Még maga az Ms is csak egy köztes bevezető platformként tekint rá, nem erőltette túl a dolgot. A WP8-ra koncentrál igazából. Plusz a WP7-ben sok a korlát, WP8-ban ezek eltűnnek, ahogy Te is mondod, ami több esélyt ad a hardveres változatosságra, fejlődésre, ezáltal térnyerésre.
Ezért bízom abban, hogy jobban fog menni majd. De én is csak bízhatom, mert nem vagyok jós.A 2.bekezdés jó meglátás. Ezért remélem, hogy a szeptemberi Nokia World bejelentések után nagyon hamar megjelennek a WP8-as modellek, még az új iPhone előtt. Nekem is úgy tűnik, hogy a nagyon nagy hype kicsit alábbhagyott (nem, nem csengett le, csak már talán nem olyan erős, mint korábban), ezért most lehet kis szeletet kihasítani a piacból az apple elől.
-
assemble
addikt
Csak a józan ész alapján jósolok és általában bejön, még tízezerszeres energia sem kell hozzá
Annó Vistára is jó előre megmondtam hogy bukás és az lett. Win 7-re mondtam hogy ez el fog terjedni, el is terjedt. Win 8-ra egyébként megint azt mondom hogy bukás lesz, de erről majd persze csak később lehet beszélni. Szóval WP7-re is jó előre megmondtam ugyanezt, és úgy is történt.
Ami után a kérdés inkább az, hogy a WP8 miért ne bukna
-
Remus389
veterán
De visszatérve, a WP8 miért bukna? hát, talán azért mert hasonló a WP7-hez, és az sem szárnyalt soha eladásban, elhiszem hogy néhány embernek nagyon tetszik, majd az a néhány ember megveszi
lehet sikeresebb lesz mint a wp7, mondjuk 2% helyett 4-5% részesedést elér, talán, vagy nem
tessék ezt választotta a Nokia, 1,9%(csökkent, ez sem igaz mert ebbe benne van még a régi windows mobile, tehát 1% lehet, ehhez képest mennyi az android? 65%?)
[link]ha nem is 65-szer annyi androidos Nokiát tudtak volna eladni, de több tízszeresét
de tudom majd a wp8 miatt hirtelen megugrik ... ismerjük már ezt a dumát
-
Nem azt mondtam, hogy nem lehetett volna megoldani WinCe alapokon a teljes OS-t, de minek fordítsanak rá erőforrást, mikor úton a sokkal modernebb WP8?
Összedobtak a WinCE.re egy Metro-t, hogy legyen valami gyorsan, de nem akartak sok fejlesztőt elvenni a WP8-tól, így inkább kevés szolgáltatással adták ki - de cserélbe gyors lett.(#12) Plazmacucci: microSD, natív kód futtatás, többmagos procik, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPad topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest