- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Plazmacucci #202 üzenetére
Hááát, egy Apple hírben több létjogosultsága lenne, de azért a közelmúltat ismerve inkább írj egy logout bejegyzést, és élvezd a flamewart amíg nem kerül törlésre
-
válasz
Plazmacucci #199 üzenetére
Simán. Ebben a topikban minek? Arról nem is beszélve, hogy az alaptalan vélemények hangoztatásának máshol sincs értelme.
-
válasz
fordfairlane #167 üzenetére
BiPpel nem értek egyet: a MS ott állt a WP7 mögött is (látszatra), ez önmagában nem sokat dob rajta. Viszont az már igen, hogy hardveresen felzárkóztatják a platformot, a WP8 meg ha nem is mindent, de nagyon sok korábbi fájdalmat orvosolni fog. Ezek amik tényjellegűek.
Másrészt meg én is előveszem a megérzéseimet: szerintem most van hely a piacon neki. Az iOS - mint rendszer - fejlődése stagnál, az Android meg annyira elterjedt, hogy nagyobb rétegben is felmerülhet a valami más iránti vágy. Vagy mert elégedetlenek, vagy mert ráunnak (a launchercserélgetés nem mindenkinek megváltás), vagy csak úgy. Egy jól irányzott launch-csal lehetne a mostani 2-3%-nál nagyobb rést ütni. Szerintem.
-
válasz
assemble #161 üzenetére
Milyen márkájú krisztálygömböt használsz, hogy ilyen pontosan látod a hosszú távot? Vennék én is egyet.
Vagy ez nem jó topik hozzá?
Egyébként én se látom ezt a vezető beosztás -> BB párhuzamot (legalábbis azoknál a cégeknél amikhez közöm van), sőt. A RIM globális mutatói se túl fényesek.
De visszatérve, a WP8 miért bukna?
-
Hehe, gyenge szolgáltatások a WinCE miatt? Máskor meg az a baj, hogy sokkal kevesebbet tud, mint a WM6 tudott régen (ami igaz is). Hogy is van ez?
(#12) Plazmacucci: Hát igazából de. Legalábbis a személyes tapasztalatom az, hogy minden komolyabb dologhoz a Note-ot veszem elő, mert a Lumián nem is éri meg megpróbálni (pl. térképezés).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest