- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Apple iPhone 4S - az amerikai pajtásod
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
válasz
BOTICSELLI #269 üzenetére
"Ehhez még annyit, hogy egy átlag felhasználó aki levelezésre, internetezésre, családi fotók rendezgetésére, stb használja a gépét annak bőven elég a Win7 tudása, úgy ahogy gyárilag a Microsofttól kapod."
Persze, levelező és fotókezelő program nélkül biztos jó lehet ilyen célra…
-
Ulkesh
őstag
válasz
BOTICSELLI #261 üzenetére
"Hangsúlyozom: soha nem használtam total commandert. Valahogy winen nem volt rá szükségem."
Egyedi eset vagy. Én még nem találkoztam olyan Windows felhasználóval, aki Explorert használt volna, pedig elég sokat ismerek
"Hát te nagyon régen használhattál modern PC-t.
Még XP-vel sincx 5 perc a boot idő, nemhogy win7-el."Csomagolj ki egy HP notebookot és nézd meg a gyárilag rárakott szemetekkel mennyit küzd míg elindul…
"Hát ez a mondat egy vicc. Szintén nem fedi a valóságot."
Ezt most komolyan mondod? Még kiderül, hogy a Windowshoz adnak iLife szerű csomagot, csak rajtad kívül senki nem tud róla
"Kapaszkodj meg! A Win7-nek is van."
Zenelejátszója valóban van, ok. De zeneszerkesztő, videóvágó, e-mail kliens nem része a Windows 7 csomagnak. Egyiknek sem. Ezeket bár a MS készít ilyeneket külön kell letöltened és telepítened. Az más kérdés, hogy minőségben nem igazán egy súlycsoport még az sem.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
BOTICSELLI #270 üzenetére
Persze. No offense meg minden. Csak én valahogy úgy szocializálódtam, hogy sosem hibáztatok mást. Egyik legkevésbé szimpi emberi vonás számomra. Egy picit mindig kicsapja a biztit az agyamban, szóval sorry...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
BOTICSELLI #267 üzenetére
Derossz...Istenem
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
BOTICSELLI #263 üzenetére
De kis harcias vagy. Ennyire bdühödtél a kis feleslegesen elköltött pénzed miatt? Nem lehet, hogy nem a gonosz Apple a hibás, hanem a kis boti, aki rossz döntést hozott?
-
norbest
aktív tag
válasz
BOTICSELLI #263 üzenetére
Az biztos, ha meg lehetne venni sok ember használná, mert sokan csak az ára miatt nem használják.....
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Total Commander témához annyit tennék hozzá -bár valószinüleg egyedül nem vagyok egy reprezentatuiv minta
-, hogy én mindig azt használtam, most ezt két Finder ablakkal pótlom. Volt fent Forklift,de még a próbaverzió lejárta előtt töröltem, mert szerintem 2x nyitottam meg
Ergo, h avalami hiányozna nekem a TotalCommanderből akkor biztosan keresek rá megoldást. De mondom... Ez csak én vagyok. Ulkesh-el ellentétben én nem állitom, hogy ez mindenkir eigaz, csak megjegyeztem -
madgie
titán
válasz
Fene tudja,az ismerőseim nagy része egy zip-et vagy rar-t sem tud kitömöríteni, de TC van a gépükön. Egyedül a menyasszonyom preferálja az explorert, ő majdnem mindent azzal csinál (persze az nem sok
)
-
Syl
nagyúr
válasz
BOTICSELLI #229 üzenetére
a gyors sleep / wake hiányozna nagyon.
Nem hiányozna, lévén a Win7 kb. 1 mp alatt megy le sleepbe, és 0,5 mp alatt ébred. A hybrid sleep pedig plusz előny.a rendszerszintű helyesírás ellenőrzés
Ez sajna valóban hiányzik. -
Ulkesh
őstag
válasz
BOTICSELLI #229 üzenetére
"windows 7 explorer-t például egyértelműen jobbnak tartom"
Nem tudnék mondani 10 PC-s ismerőst aki használná a Windows Explorerét és ne TotalCommandert használna helyette és ugyanígy nem tudnék mondani 10 Mac-est aki filemanagert használna és nem a Findert.
Ez elég beszédes nekem.Te egyébként az a tipikus switcher vagy, aki az OSX-ben is a Windowst keresi, mert amikor megvetted azt hitted, hogy ez egy más grafikai felületű Windows és nem vagy hajlandó megérteni, hogy ez egy teljesen más rendszer, más filozófiával, más shortcutokkal, más alkalmazásokkal.
Persze ez sem tökéletes rendszer (hisz ilyen sajnos nem létezik), de a Windowsnál sokkal gyorsabb és barátságosabb megoldás.
Egyebként viccesnek tartom ezt a nem érdekelnek a külsős alkalmazások, tudja a rendszer alapból hozzáállás, tekintve, hogy huzzunk elő a gyári dobozból egy Mac-et meg egy akármilyen PC-t és nézzük meg melyik mire képes a gyárilag kapott szoftverekkel. Ha a PC-n túlestél a 2 DVD-nyi demo szemét letakarításán és már nem 5 perc a bootidő, akkor rájössz, hogy alapból szinte semmire nem tudod használni és elkezdesz alkalmazásokat telepíteni. A Mac azért a dobozból kivéve helyből képes akár zeneszerkesztésre, otthoni videóvágásra, van jól használható levelezőkliense, zenelejátszója stb.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
BOTICSELLI #230 üzenetére
Bocs, hogy beleugatok, de most ezeken a gépeken fognak dolgozni, szerkeszteni, cikket írni. Ha időlegesen is, de Mac-re váltottak. Miért kellene kérdőjel
-
válasz
BOTICSELLI #73 üzenetére
Jó írás. Respect.
-
moonman
titán
válasz
BOTICSELLI #73 üzenetére
korrekt írás, látom, Ulkesh ott is feltűnt, hogy megmagyarázza.
-
bmwk1200s
őstag
válasz
BOTICSELLI #73 üzenetére
Bár lehetne a mai napig kapni feketében....
Nem is értem miért kellett törölni
Az oldaladon nem megy a Youtube-os video!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest