- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
igen, ez amúgy legkevésbé sem a linux hibája. érdekes módon az nvidia (csúnyagonosz, antiinnovatív) képes megírni hibátlanra a driverét linux alá is...
persze tudom, hogy ez rajtad, akinek már megvan a kész gépe, nem segít. én is most szívok kicsit az új intel chipset miatt, nem megy a 3D támogatás rendesen, bár anélkül stabil, csak kevésbé látványos. -
edward2
addikt
Oké én ezt hidd el megértettem elsőre is. Csak annyi, hogy nincs értelme hozzá viszonyulni, mert iszonyat drága a mekk és nem látom azt a pluszt. Ja hype az bezzeg van meg ha ismerősöd meglátja akkor ÚÚÚÚÚ NEKED MEKED VAAAAAN!
Ami annyit tesz hogy tele a pénztárcád mert futja almára.
Annyit tudok mondani aki mezejúzerkedni akar és legális maradni meg nem problémát generálni a nyakára az rakjon fel magának egy Ubuntut és annyi. Meg lehet rajta találni mindent ami kell és totál frankó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged