- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
fairi
őstag
válasz
Jim Tonic #27 üzenetére
majd jól megmagyarázzák itt hogy a win7 szar, a mac a király..
várd ki a végét! és te csak hallucinálsz...
többször próbáltam macat,persze rövid időre,de semmi se bűvölt el,nem kapott el birtoklási vágy,persze kíváncsiság igen de az árak elvitték a kedvét az embernek..
win7-emet jól meghajtja a phenom II, és a 3 giga ram..
laptopomon a közutálatnak levő vista van,de azzal sincs semmi baj, 4 giga ram elég neki,és egy core2duo proci...persze láttam pár tetű lassú wint is,egyik esetben vista volt 1 GB-os rammal,nem is csoda,meg vmi P3 proci...
win alá kell RAM,az való igaz,próbáltam a win7-et 1 GB rammal,siralmas az eredmény: akad, belassul, fagyogat...hogy a mac OSX mennyire szereti a ramot,majd a zsenik megmondják,de ahogy jól nézem a aktuális macbookokban is minimum 2 GB van...
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Jim Tonic #27 üzenetére
Amúgy nem kicsit reklámszagú a dolog.
Valamit valamiért. Nézetünk szerint mindenki jól jár, mi ugye két géppel, a bolt némi hírveréssel, ti pedig azzal, hogy - mint eddig - ebben sem lesz senkinek semmi beleszólása, ha én leírom, hogy dugja fel magának a mekbúkot a sztívdzsobsz, akkor senki sem rinyálhat. Így szól a deal. Tehát a story hiteles marad. Leszarom az illendőséges "ajándék lónak" szlogent, nekem munkaeszköz ez a gép is, mint akármelyik más. Az iStyle egyszerűen hisz abban, hogy nem fogunk csúnyákat írni, mert olyan a termék, én pedig nem hiszek semmiben, csak dolgozni akarok egy normális gépen.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest