Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fairi

őstag

válasz Jim Tonic #27 üzenetére

majd jól megmagyarázzák itt hogy a win7 szar, a mac a király..
    várd ki a végét! és te csak hallucinálsz...
    többször próbáltam macat,persze rövid időre,de semmi se bűvölt el,nem kapott el birtoklási vágy,persze kíváncsiság igen de az árak elvitték a kedvét az embernek.. :K
    win7-emet jól meghajtja a phenom II, és a 3 giga ram..
    laptopomon a közutálatnak levő vista van,de azzal sincs semmi baj, 4 giga ram elég neki,és egy core2duo proci...

persze láttam pár tetű lassú wint is,egyik esetben vista volt 1 GB-os rammal,nem is csoda,meg vmi P3 proci...
    win alá kell RAM,az való igaz,próbáltam a win7-et 1 GB rammal,siralmas az eredmény: akad, belassul, fagyogat...

hogy a mac OSX mennyire szereti a ramot,majd a zsenik megmondják,de ahogy jól nézem a aktuális macbookokban is minimum 2 GB van...

• Bog

HÁZIGAZDA

válasz Jim Tonic #27 üzenetére

Amúgy nem kicsit reklámszagú a dolog.

Valamit valamiért. Nézetünk szerint mindenki jól jár, mi ugye két géppel, a bolt némi hírveréssel, ti pedig azzal, hogy - mint eddig - ebben sem lesz senkinek semmi beleszólása, ha én leírom, hogy dugja fel magának a mekbúkot a sztívdzsobsz, akkor senki sem rinyálhat. Így szól a deal. Tehát a story hiteles marad. Leszarom az illendőséges "ajándék lónak" szlogent, nekem munkaeszköz ez a gép is, mint akármelyik más. Az iStyle egyszerűen hisz abban, hogy nem fogunk csúnyákat írni, mert olyan a termék, én pedig nem hiszek semmiben, csak dolgozni akarok egy normális gépen.

Új hozzászólás Aktív témák