- iPhone topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
arnyekxxx
veterán
Azt mondtam, hogy szerintem. Nem állitom, hogy csak és kizárólag, de én csak olyat ismerek aktiv TC használóként, aki már dos alatt is ilyen filekezelőt használt. Én is használom pár dologra mert egyben van (de egyre kevesebbet mert a legtöbb használt funkcióra van 1 kattintásos menübe integrálódó program amivel gyorsabb/kényelmesebb) de tényleg nem láttam még olyannál TC-t aki a gépet csak használja, nem buzerálja
-
arnyekxxx
veterán
apám, anyám, hugom, asszony ez 4db tök hétköznapi átlag juzer.
Közülük 0 db akarja csinálni a következő dolgokat:
- ISO fájlba belenézni
- darabolt rar állományt kitömöríteni
- nfo fájlt olvasni
- csoportos állományátnevezést (akár sorszámozással is)
- mappaszinkronizálást
- állomány-összehasonlítást (tartalomra is)
- fájldarabolást, -egyesítéstÉn szoktam ilyeneket csinálni, nagy részét winrarral, némelyiket a TC-el.
Neked az a bajod, hogy elképezelésed sincs arról, hogy az átlagember mire használja a gépét, és a saját+haverikör szokásait interpolálod az összes számitógéphasználóra.
Nem IT forumok számitogépfüggő hardcore juzereiből áll a PCfelhasználó világ, tessék szépen elmenni a nöklapjafafe, mennyegzoponthu, gazlap ... közösségéhez és ott elkezdeni érdeklődni a szokásokról. Ők azok akik sokszázmillióan ugy használják a gépüket ahogy felment rá a win (vagy ahogy a mekjük kijött a gyárból) nem az a pártizezer aki nap szinten az ITfórumokat nyálazza át.
-
Ulkesh
őstag
"Ezt nem tudtam, köszi. Viszont a 20" iMac tulaj barátom sem tudja, úgyhogy szólok neki Hol keresse?"
Ne keresse, mert csak mobil készülékeknél van, ott viszont alapból az van.
Kapcsolgatni a sudo pmset -a hibernatemode 0 paranccsal lehet.
0 - Old style sleep mode, with RAM powered on while sleeping, safe sleep disabled, and super-fast wake.
1 - Hibernation mode, with RAM contents written to disk, system totally shut down while “sleeping,” and slower wake up, due to reading the contents of RAM off the hard drive.
3 - The default mode on machines introduced since about fall 2005. RAM is powered on while sleeping, but RAM contents are also written to disk before sleeping. In the event of total power loss, the system enters hibernation mode automatically.
5 - This is the same as mode 1, but it’s for those using secure virtual memory (in System Preferences -> Security).
7 - This is the same as mode 3, but it’s for those using secure virtual memory. -
Ulkesh
őstag
"Nem hiányozna, lévén a Win7 kb. 1 mp alatt megy le sleepbe, és 0,5 mp alatt ébred. A hybrid sleep pedig plusz előny."
Én csak netbook-on használtam Windows 7-et mobil rendszerként, de nem igazán volt rá igaz a gyors alvás és ébredés. Az már csak apróság, hogy többször előfordult, hogy az ébredés nem jött neki össze és csak a restart segített. Ez még mindig nem erőssége egyik Windows-nak sem.
Hybrid sleep van OSX-en is (sőt alapból ez van, csak picit gyorsabb, mint Windows alatt).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hálózati kábelek és szerelésük
- OLED TV topic
- Parkside szerszám kibeszélő
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest