- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
válasz
Nyugdíjas #305 üzenetére
"ég a Macesek pofája az olyan kis szemellenzős arcok miatt, mint te"
Mondod te, a gond az, hogy én napi 10-12 órában PC-kkel dolgozom és itthon is van mindkét géptípusból. Az ide fröcsögő okostojásokkal ellentétben mindkét rendszert használom és ismerem (ok, IE-t talán ha fél éve használtam utoljára
). Szóval biztos, hogy elfogult vagyok az OSX-el szemben, de elég kemény érveim is vannak e-mellett, amit én bármikor tudok prezentálni. Vajon az ellentábor is?
Igazából, vannak táborok? Itt ez a topic, ami a Mac-ről és a két rendszer közötti különbségekről szól, mégis kapásból kialakult egy szép kövér sárdobálás, mert páran nem bírják elviselni, hogy ne szóljanak be néhány ostobaságot (amit persze én legtöbbször, nem hagyok szó nélkül, igen ebben én is hibás vagyok).
De érdekes módon az ide író Mac felhasználók (én sem) nem mennek át a Windows 7 topicba észt osztani, vajon miért? -
Ulkesh
őstag
válasz
Nyugdíjas #295 üzenetére
Öreg!!!!
Összejövünk, kicsomagolok előtted egy HP Pavilion-t, ha 40 percnél hamarabb letakarítod róla a felesleges cuccokat, akkor megkapod tőlem ajándékba, ha nem, akkor kifizeted.
Az én pofám ég az ilyen beszólogató figuráktól. Életedben nem láttál még brand gépet, nemhogy beüzemeltél volna, de hülyeségeket irkálni van képed. Szégyelld magad!!!!!
-
Ulkesh
őstag
-
moonman
titán
válasz
Nyugdíjas #259 üzenetére
"valyh' az OSx-ből miért nem perelik ki a dolgokat? Kis piaci részesedés miatt nem irigylik annyira tőlük? Nemhinném..."
ember, ez elég óvodás tempó. te is pontosan tudod, hogy az elterjedtsége miatt csesztetik, nem "irigységből", mert 95%+ piaci részesedésnél már egy közepesen jó tudású email kliens is a versenytársak erőfölényből történő visszaszorítását jelentené. légy egészen nyugodt, ha fordított lenne a helyzet, az OS X-ből perelnék ki még az ablak alatti árnyékokat is...
-
BOTICSELLI
tag
válasz
Nyugdíjas #271 üzenetére
"...csak én valahogy úgy szocializálódtam, hogy sosem hibáztatok mást."
Nem is kell mást hibáztatni. Szerintem én sem ezt teszem.
De mivel ez a blog pont a váltásról szól arról, hogy megéri-e érdemes-e, ezért igencsak témába vágónak és helyénvalónak tűnik leírni a tapasztalataimat. -
BOTICSELLI
tag
válasz
Nyugdíjas #266 üzenetére
"De kis harcias vagy. Ennyire bedühödtél a kis feleslegesen elköltött pénzed miatt? Nem lehet, hogy nem a gonosz Apple a hibás, hanem a kis boti, aki rossz döntést hozott?"
Pontosan! Fején találtad a szöget.
A baj csak az, hogy szerintem te ezt ironizálásnak szántad, pedig éppen ez a lényegi rész.Vásárló vagyok és felhasználó.
...és valóban úgy érzem, hogy elcsesztem egy valag pénzt egy szépséges gépre amit lakva megismerve nem váltotta be azokat az ígéreteket, amit imidzsként köré építenek.
Nem ez a lényeg?(A "harciasságért" elnézést, általában ilyen vagyok amikor kifejtem a véleményem)
-
BOTICSELLI
tag
válasz
Nyugdíjas #259 üzenetére
"...az OSx-ből miért nem perelik ki a dolgokat? Kis piaci részesedés miatt nem irigylik annyira tőlük? Nemhinném..."
Megérne egy próbát! én támogatnám!
Ha lenne elég elcseszni való időm és pénzem elindítanék egy pert.Egyébként a miértre nagyon egyszerű a válasz:
az OSX hivatalosan csak Apple gépeken futtatható.
Valóban: ki a francot érdekel, hogy egy világviszonylatban 5-6 %-os részesedéssel rendelkező cég opprendszerén mi van rajta, főleg úgy, hogy a többi gyártót és programozót ez egyáltalán nem érinti?
Ha az OSX hivatalosan megvásárolható lenne bármilyen gyártmányú gépre (HP, Sony, Acer, Asus, Samsung, stb) és minimum a világ 30-40%-a használná akkor perelnék kőkeményen.
Ebben biztos vagyok. -
moonman
titán
válasz
Nyugdíjas #248 üzenetére
nem kell gúnyolódni, ha ennyire kurvára "más a filozófia", akkor ne hasonlítgassuk már a körtét az almához. gondolod, ha tehetnék, nem lenne még kávéfőző is a Windowsokban? azért jó lenne a realitás talaján maradni.
#249: az Aero Snap-re gondolsz? én már nagyon megszoktam, szerintem hihetetlenül praktikus, nézek is, amikor XP-n, Vistán rángatom az ablakokat és nem történik semmi.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
Nyugdíjas #142 üzenetére
Hát az elején annyi tanácsot kaptam, hogy alt-q.
De mint lentebb már említettem, a bejegyzéseket azon melegében megírtuk, ahogy átéltük, tele lesz nyilván olyan dolgokkal, amikre van megoldás, de akkor és ott én nem találtam. ezért vagyunk júzerek és ilyen szemszögből is közelítjük meg. pláne, mert 3 posttal később majd lelkendezhetek, hogy van megoldás:-D
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kerékpársportok
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózatokról alaposan
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest