- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
Új hozzászólás Aktív témák
-
seolwon
tag
válasz
westlake #216 üzenetére
Én ezt csak kérdeztem Jack@l-től, de ha szerinted idióták az engem nem zavar.
Szerintem meg lesz árcsökkentés, akár fogadni is mernék rá (meg egy kis driveres javulás is besegíthet). Az AMD-nél kitalálták ezt a prémium kategória dolgot (Fury és Fury X) de azért annyira nem lett jó egyik VGA sem, perpill mivel kevés van belőlük el tudják adni magas áron, később pedig árat kell csökkenteniük ha nem akarják hogy rájuk rohadjon a készlet.
-
törölt tag
válasz
westlake #193 üzenetére
Lenne egyáltalán lehetőségük az árcsökkentésre? Ahogy nézem, ebben a GPU-ban 10%-kal több tranzisztor van, mint a TX-ben. Így gyártani is horror lehet, ennyiért eladni meg főleg az. Nem vagyok benn a dolgokban, de ennyiből én azt gondolnám hogy csak akkor fognak árat csökkenteni amikor az nVidia rákényszeríti őket, vagy amikor már tényleg nagyon telítődik a piac.
-
-
westlake
félisten
-
Raysen623
addikt
-
Raysen623
addikt
válasz
westlake #165 üzenetére
Szokás szerint kiforgatod más ember gondolatmenetét, de csak hogy tisztázzuk: itt senki nem esett hasra semmitől, legfőképpen én nem. Egyébként meg általános esetekben ref vga-kat eresztenek össze, OC kártyákat ritkábban, de ha te arra izgulsz, akkor keress egy olyan tesztet és tárd a nagyközönség elé...ilyen eccerű.
-
törölt tag
-
Venyera7
senior tag
Azt mindenki maga dönti el,hogy mikor vesz új kártyát!De,ne feledjük el dx 11 már a múlt ABU már kifejtette,hogy miért!Már nem dx 11 alatt kell jól teljesítenie ezeknek a kártyáknak, hanem dx 12 alatt!
Kitudja talán nem alaptalan az AMD azon állítása,hogy Titan x verő!Ők valószínűleg tesztelték a kártyát dx 12 alatt és lehet ott tényleg jobban teljesít,ezért nem viszik le az árakat! -
heatsink
csendes tag
Ugy teszel, mintha meg nem lattad volna, hogy alakulnak az arak uj termek bevezetesenel. En 2 Fury arat lattam, mindketto 700 euro koruli, amennyiert lehet mar Fury X-et is venni. Feltetelezem nem hiszed, hogy ez igy marad, amikor jovo heten mindenki felrakja az arlistajara a Furyt?
Kartya meret: egyaltalan nem altalanos erv volt. Nekem fontos. Teged ez nem izgat, de ez nem baj - nem valtoztat azon, hogy vegre olyan dolgokat is megcsinalhatok, amit eddig nem. Csak azt sajnalom, hogy nem nehany honappal hamarabb jottek ki ezek a kartyak, mert akkor mas iranyba mentem volna el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest