- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
heatsink
csendes tag
Ugy teszel, mintha meg nem lattad volna, hogy alakulnak az arak uj termek bevezetesenel. En 2 Fury arat lattam, mindketto 700 euro koruli, amennyiert lehet mar Fury X-et is venni. Feltetelezem nem hiszed, hogy ez igy marad, amikor jovo heten mindenki felrakja az arlistajara a Furyt?
Kartya meret: egyaltalan nem altalanos erv volt. Nekem fontos. Teged ez nem izgat, de ez nem baj - nem valtoztat azon, hogy vegre olyan dolgokat is megcsinalhatok, amit eddig nem. Csak azt sajnalom, hogy nem nehany honappal hamarabb jottek ki ezek a kartyak, mert akkor mas iranyba mentem volna el.
-
heatsink
csendes tag
Azert ennel lenyegesebben erdekesebb a helyzet:
Ar - ott van ahol kell a GTX980-hez kepest. Picivel dragabb, picivel gyorsabb. Ha hozzaveszed, hogy a g-synces monitorok mennyivel dragabbak, mint a freesyncesek, akkor meg sokkal olcsobb.
Tuning - majd ha lesz voltage control, meglatjuk. Teljesen biztos, hogy nem lesz olyan jo tuningban egyik Fury sem, mint a 980/980ti, de nem 7-8%-kal lehet majd tulhajtani oket.
Egyeb:
- Nincs g-synces 32"-os 4k monitor, freesync-es van (nalam pl ez fontosabb, mint nehany plusz FPS)
- a Furyk nyakja elkepesztoen rovid, ami nagyon kiraly buildekre ad lehetoseget ugy, hogy a csucskozeli teljesitmeny ott lesz
- egy slotosra moddolhato mindket Fury. Csak engem zavart eddig, hogy a vizhutott videokartyam elfoglal 2 slotot, pedig a blokknak egy slotnyi hely eleg lenne? Raadasul az uj EK Fury blokkok nagyon-nagyon jol neznek ki.
Remelem erted, lehet teljesen racionalisan Fury-t venni ugy, hogy nagyreszt elismerem, igazad van.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- nVidia GeForce GTX 1070 / 1070 Ti / 1080 (GP104)
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Reklámblokkolók topikja
- Háztartási gépek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Napirajz könyv
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest