- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- One mobilszolgáltatások
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi123
őstag
válasz
Raysen623 #204 üzenetére
Értem.
Akkor szerinted most az AMD diktálja a tempót.
Kiadja drágábban a közel azonos tudású és nagyobb fogyasztású kártyáját és mindenki tapsol.
Mondanám hogy ébredj fel,de Te nem is akarsz felébredni.Mindenki örül az árversenynek.A kérdés hogy aki bele van hajszolva az meddig bírja..
-
-
válasz
Raysen623 #185 üzenetére
Nekem rohadtul mindegy, hogy a Fury/X vagy a 980/Ti a gyorsabb, sosem fogok ilyeneket venni, max amikor lemegy a használt áruk 30-40k közé.
Utolsó újonnan vett VGA kártyám egy Diamond Viper V330 volt valamikor '98-ban.
És nem azért, mert nem tudnám megvenni. Egyszerűen van egy értékhatár, amiért én a legjobbat akarom. Ezért veszek pl. egy 7870-et 30k-ért, semmint egy kategóriákkal gyengébb kártyát újonnan ugyanennyiért. És nem én vagyok az egyetlen, aki ezt teszi. Különben nem pörögne így a Hardverapró VGA szekciója.
Általában azt veszem, ami ár/érték arányban nekem megfelel. Már jó ideje AMD rendszerem van, mert általában azonos pénzért az nyújtott számomra jobb teljesítményt. És ha már AMD rendszerem van, akkor AMD kártyát teszek bele.
Ha 40k körül akarnék procit venni, akkor egy i2500k-t vennék, aztán meglátnám, hogy a rászánt pénzből AMD vagy NV kártyát veszek.
Szóval ki irracionális itt?
gbors + Jack@l: Akár úgy is lehet.
-
westlake
félisten
válasz
Raysen623 #166 üzenetére
Annak sincs sok értelme, ha csak referencia kártyákat tesztelenk. Látom nem érted, mire is próbáltam célozni. A piacon elérhető, populáris (vagy majd azzá váló) kártyákat kell tesztelni, nem egy bizonyos line-t.
Egyébként meg teljesen mindegy, hogy az AT tesztjébe szándékosan, vagy nem szándékosan nem kerültek be egyedi NVIDIA modellek. Az a lényeg, hogy nem voltak jelen.#168: Azt akarod mondani, hogy egy olyan oldal, akik tudnak szerezni STRIX Fury-t és Sapphire Fury-t, azok nem tudtak volna egy Gigabite 980 Ti G1-et intézni? Az előbbi két kártya nem is kapható (még), az utóbbi pedig több helyen is. Már bocsánat, de ezt nem tudom elfogadni érvként.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Elektromos cigaretta 🔞
- Witcher topik
- Formula-1
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Samsung Galaxy S21 Ultra /Kártyafüggetlen / 12/256 GB / 1Év garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest