- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
De, megjelent. Kapni mondjuk nem lehet őket. Miért cserélnének helyet pár hónap múlva az ár-érték arány versenyben? Az AMD talán úgy dönt, hogy a sok éves fejlesztésért megelégszik 450$-ral az 550$ helyett? Azt meg végképp nem tudom elképzelni, hogy a 980 drágulna. Tehát marad az, hogy az AMD csökkenti a Fury árat. De elárulok valamit: nem fogja.
Ja, és igen, minden TX tualjdonos idióta. Akinek meg két TX-e van, az meg duplán idióta.#217: A "misi" a millió szlengje. Meg a Mihály becézett formája, de akkor meg nagy kezdőbetűvel kell írni.
-
westlake
félisten
-
westlake
félisten
válasz
Malibutomi #178 üzenetére
Nem a tesztben szereplő kártyákra gondoltam. Egyedi 980-at már 420$-ért is lehet kapni. Ráadásul G1-et, ami szerintem jobb is, mint az EVGA SC. És nem is kell az USA-ba "menni".
-
westlake
félisten
válasz
Malibutomi #170 üzenetére
Oké, de a két kártya között van ~120$ különbség, ami bruttó 42.000 forint. Talán ez nem egy elhanyagolható információ, nem? Máris nem annyira gömbölyű a dolog.
#175: Hihetetlen, hogy egyik nevesebb oldal sem tudja feltüntetni azokat a szájbavert MHz-eket. Mondjuk miért is tennék, hiszen mit számít, hogy egy kártya 1300MHz-en, vagy 1100MHz-en megy?
-
westlake
félisten
válasz
Raysen623 #166 üzenetére
Annak sincs sok értelme, ha csak referencia kártyákat tesztelenk. Látom nem érted, mire is próbáltam célozni. A piacon elérhető, populáris (vagy majd azzá váló) kártyákat kell tesztelni, nem egy bizonyos line-t.
Egyébként meg teljesen mindegy, hogy az AT tesztjébe szándékosan, vagy nem szándékosan nem kerültek be egyedi NVIDIA modellek. Az a lényeg, hogy nem voltak jelen.#168: Azt akarod mondani, hogy egy olyan oldal, akik tudnak szerezni STRIX Fury-t és Sapphire Fury-t, azok nem tudtak volna egy Gigabite 980 Ti G1-et intézni? Az előbbi két kártya nem is kapható (még), az utóbbi pedig több helyen is. Már bocsánat, de ezt nem tudom elfogadni érvként.
-
westlake
félisten
válasz
#45185024 #163 üzenetére
Én pedig nem is tettem szemrehányást amiatt, hogy milyen tesztet linkeltél. De ha már linkeltél egy tesztet, fontosnak tartottam megjegyezni, hogy egyáltalán nem értek egyet azzal, ahogy teszteltek. Elvégre ez egy fórum, vagy nem?
#156: Jelen esetben egyáltalán nem érdekelnek az FPS-ek. Én arra az egy részre reagáltam. De ha már így megemlítetted, akkor én is megemlítem, hogy számomra onnatól érdektelenné válik egy teszt, ha azt látom, hogy csak referencia kártyákat használnak. És az most teljesen mindegy, hogy melyik oldal kátyáiról beszélünk. Én nem fogok hasra esni attól, mert az oldal telején az AnandTech felirat szerepel. Ti nyugodtan tegyétek azt.
"Fordított esetben is ugyanezt csinálják."
Ha te mondod. -
westlake
félisten
válasz
schwartz #160 üzenetére
Ki szerint a legprofibb? Szerinted? A profi szó számomra nem összeegyeztethető egy olyan oldallal, ahol az egyik oldal egyedi hűtésű termékét hasonlítják össze a másik oldal referencia hűtésével. Lehet, hogy ez számodra a profizmust tükrözi, de számomra valami egészen mást.
#161: Ha a hangsúly a Fury hűtésén volt (ASUS, Sapphire), akkor miért is kellett betenni NVIDIA kártyákat a tesztbe? Ott van a Fury X és néhány másik AMD kártya, amihez hasonlíthatták volna őket.
-
westlake
félisten
válasz
Bigemperor #104 üzenetére
980-at jóval 550$ alatt is lehet kapni az USA-ban. A Fury itthoni ára 159.000 forint + ÁFA, ami majdnem annyi, mint a kezdő ára (550$) átszámítva forintba. Nincs ebben semmi bonyolult. Az, hogy ilyen keveset ér most a forint, nem a gyártók hibája. Itthon lehet venni 980-at bruttó 150k alatt is, ami átszámítva ~420$.
Magyarul a 980 és a Fury között van minimum 100$ különbség. -
westlake
félisten
válasz
Venyera7 #101 üzenetére
Biztos nem írták még le párszor, ezért leírom én is:
Honnan tudjátok, hogy a jelenlegi VGA kínálat lesz a DX12 elterjedésekor? Sehonnan. Csak tippeltek. Mondjuk az igaz, hogy "játszattok" a 3DMark API Overhead tesztjével.
Egy jelenlegi terméket azzal hirdetni, ami csak a jövőben lesz, elég vicces. A kétségbeesett szó mondjuk találóbb lenne.#102: Jah, majd az AMD valamelyik kártyája birokra kelhet akkor a Pascal-lal.
-
westlake
félisten
Ez megint kit érdekel? Talán akkor kellett volna piacra dobni a kártyát, amikor a másik oldal is kidobta a sajátját. Ja, hogy a Fury akkor még sehol sem volt? Ez legyen az AMD problémája. Mennyire kellene, hogy érdekelje a mostani vásárlókat, hogy a Fury egy új termék a 980 meg már lassan egy éve a piacon van? Semennyire. Mint ahogy várni sem fognak több hónapot a vásárlással csak azért, mert majd akkor talán(!) olcsóbb lesz a kártya. Aki azt mérlegeli, hogy melyik termék mennyire új és az alapján választ, az meg is érdemli amit kap és amennyiért kapja.
#79: Tényleg? Azok az emberek majd akkor vegyenek VGA-t, amikor már lesz DX12-es játék is a piacon. Nem is értem hogy tudtok felhozni ilyen mondvacsnált érveket.
-
westlake
félisten
Igaz, nem ál rendelkezésre 10-15 féle bolt ára, de jelenleg a Fury bruttó 35%-kal drágább, mint a 980. Nálam ez nem a pici kategória.
Ugye nem gondolod komolyan, hogy az átlag felhaszálót (potenciális vásárló) az érdekli, hogy a kártya milyen hosszú, vagy hogy hány slot-osra lehet csökkenteni a méretét? Biztos van ilyen ember is (elég kevés), de ezeket felhozni általános érvként nem kicsit erőltetett.
Még jó, hogy egy tesztoldal nem azért ajánlja a Fury-t, mert az pirosan világít, nem pedig zölden, mint a GTX.[ Módosította: pepe091 ]
-
westlake
félisten
Ha már a 980-at említetted:
A legolcsóbb Fury ár, amit láttam, az 159.000 forint + ÁFA. Egyedi paneles (és hűtéses) 980-at lehet kapni bruttó 150.000 forint alatt.#10: Ez az információ (megint) kevés még az igazság feléhez is. Jó lenne tudni a kártyák pontos típusát, de főként a MHz-eket!
#34: Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél. Ha annyira lényegtelen lenne a dolog, akkor az AMD miért foglalkozik vele? Vagy egy brand attól lesz professzionális, mert kiküszöböl egy olyan hibát, ami nem is hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Dacia topic
- Fotók, videók mobillal
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- Asus ROG STRIX RTX 4090 EVA-02 Edition Videokártya!
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ 4060Ti 5060Ti 16GB 4070 Super 5070 videokártya 3 év garancia 27% áfa akár részletre
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest