- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raysen623
addikt
Mi köze a vásárlási szokásaidnak a topichoz?!
Te 30k-ért veszel VGA-t én meg max 60-ért vagyok hajlandó venni egy minél újabbat a korábbi 3-4 éves helyett. A Fury megléte igazából egyikünket sem fenyegeti, mivel nem fogjuk megvenni belátható időn belül. De legyen jelenleg az ára bármennyi is, a konkurenst sem fogjuk megvenni, hiába lett olcsóbb. Innentől kezdve nagyon izzadtságszagú amit leírtál, mivel továbbra sem tetted világossá miért is sokkal de sokkal jobb az NV megoldása.
A hardverapró meg nem csak miattad pörög, mert szerintem mindannyian szoktunk ott vásárolni. -
Csak tipp: Fury-t nemigen lehet majd kapni még 2-3 hónapig. Ha valaki úgy dönt, hogy ennyiért ez neki jobban tetszik, akkor várni fog, és semmire nem költ ősz előtt (aztán ki tudja, hogy nyáron nem költi-e el minden pénzét nyaralásra
). Szerintem ez a kis price cut a várakozókat hivatott megingatni, hogy folyjon a pénz, ne üljön senki rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R5
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest