- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
Az azért van, mert a driver újabb. A 8.96-tól jönnek a teljesítmény boostok a GCN-hez. Ezeket a HD 7800 drivere már megkapta.
Ez a Crysis 2-re is igaz, csak ott a sík felületet bontjuk fel milliónyi háromszögre. Értelme nincs, de a terhelést azonos oldalról adja. Az persze benne lehet a pakliban, hogy a Radeon Gen 9 tesszellátorának borzalmasan jó a vertex reuse képessége. Ez a Crysis 2-ben szintén nagy kincs tesszellált és totálsík felületek mellett. Azért valljuk be zömében ebből áll a program DX11 része. Tök sík felületeket tesszellálgat. Ezért teszteljük a Central Park demót, ahol minimális a tesszelláció.
(#311) Löncsi: A driver még kérdéses a linkelt teszt alapján. Én még a 285-össel tekertem. Lehet, hogy nincs semmi probléma, csak egy új driver kellett.
-
kNG
senior tag
Igazából a cél az 1050/5800, de ha lehetne adni neki a feszt, és emelni még az órajeleket, én nyúznám (persze csak ésszel és jó hűtéssel)...úgy ahogy mondod, szerintem is kb. az 1 ghz fog beleférni, és ott lesz a vége....ezzel DURVÁN hozni fogja a HD7870 ref. eredményét...a kérdés még hogy mi lesz itthon az ára...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
A HD 7900 mozgástere marad a tuning, az Eyefinity és a profi részleg. A Dual-BIOS például csak a Tahiti kiváltsága, így aki nagyon bütyköl, és biztonságban akarja tenni úgyis a HD 7900 mellett dönt. Eyefinity-hez kell 3 GB VRAM. A DP esetében pedig sokkal jobb a Tahiti, mivel 1/4-es, míg a Pitcairn és a Cape Verde 1/16-os.
Vannak még különbségek, amik miatt inkább ezeket választja pár user. Mindenesetre a JPR kutatása szerint negyedévente 3 millió 300 dollár feletti VGA fogy (és ebből a 300-400 dolláros réteg jelenti a tömeges vásárlást). Nem valami sok a teljes 16 millióhoz képest. 400 dollár felett messze 1 millió alatt van a negyedéves eladás. Az NVIDIA például pont ezért koncentrálja itt a fejlesztéseke professzionális szintre. -
TGWH
őstag
Szerintem okos lépés volt. Innentől azt gyártják ami kell, könnyedén ki lehet egyiket vezetni a piacról... majd amíg kitart a készlet, addig kitart, max rendelnek egy utolsó szállítmányt, kissé drágábban, ha megéri nekik, nagyot kaszálhatnak... valamit tudhatnak, mondjuk hogy pár éve van a vga-nak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Eredeti játékok OFF topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest