- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Magisk
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
TGWH
őstag
válasz
Cyberpunk #257 üzenetére
Igazából ha én külföldön dolgozom, jogom van külföldi autót venni, és használni... speciel ezeket az embereket szívatták volna egyedül, mivel a szlovák rendszámúakat legtöbbször csak lízingelik, ami teljesen legális... Ez így már annyira nem eukomform. Volt itt más is, szerintetek a többi, hasonló országot miért nem sz.patták meg? Miért csak minket? Hát pont ezekért, a nagy forradalmi szabadságharc böszméi miatt...
-
TGWH
őstag
Erre csak azt tudom mondani, hogy ha tudják, hogy nem lesz igény az ilyen sűrűn kiadott vga-kra, mégis kiadják, méghozzá úgy, hogy kevesebb kihozott darabért ugyan annyit kaszálnak, akkor talán elgondolkodhatnának, hogy a magas költségek miatt valami olyat kéne alkotni, amit viszonylag sokáig tudnak gyártani, és többet kellene fejleszteni. Régen nem adtak ki évente, fél évente újabb vga-t... talán most is az kéne.
Mondjuk rajtam sokat nem kaszálnak, a tnt2-est váltotta egy gef6600, azt meg talán ez a 7850-es XD -
TGWH
őstag
Szerintem okos lépés volt. Innentől azt gyártják ami kell, könnyedén ki lehet egyiket vezetni a piacról... majd amíg kitart a készlet, addig kitart, max rendelnek egy utolsó szállítmányt, kissé drágábban, ha megéri nekik, nagyot kaszálhatnak... valamit tudhatnak, mondjuk hogy pár éve van a vga-nak...
-
TGWH
őstag
válasz
Cyberpunk #248 üzenetére
Akkor a drága jó magyar hatóság mégis miért akarja eltüntetni, azaz be sem engedni az országba azt a magyart, aki külföldön vett autót? Szó volt róla, hogy a külföldön dolgozók adózzanak itthon is!
Az eu követelte a magyar kormánytól, hogy fejezzék abba a nem eukompatibilis törvények gyártását. Ebből volt a nagy balhé, hogy kapunk-e pénzt vagy sem... mondjuk szerintem eleve az a gond, hogy nem kellene több hitel...
Csak ezt a magyar média úgy hozta le, hogy az eu aggódik pár törvényünk miatt... a különbség szerintem érezhető, természetesen nem említették meg, hogy emiatt lófszt sem kapunk... -
TGWH
őstag
Akkor kérlek adj nekünk tanácsot, hogy ,,csempészhetnénk'' be ezeket olcsón, talán nem száll ránk az adóhatóság, bár én simán kinézem belőlük, hogy én mint kis köcsög magyar, élni merészelek a nyamvadt eu adta jogokkal, ami még meg is védene a törvénytelen magyar kettős adóztatástól... 10 ezer forintért nekem simán megéri ha szívathatom a magyar hatóságokat XD
-
TGWH
őstag
válasz
huskydog17 #223 üzenetére
Ez ugye vicc? 7830 nem lesz?
Más. Nem hinném, hogy a fröcskölés megy, mindenki tudja melyik a jobb kártya, amíg az nvidia nem hoz ki valami életképeset, pl. a kepler, csak toldoz-foltoz, úgy sem lesz normális verseny. Aztán meg túlárazza a termékeket...
-
TGWH
őstag
És annak mi értelme? A gigás memória is megtelik egy-egy játéknál, legalábbis a 756-os geforce a havernál sűrűn megtelt vagy egy éve... Én is hallottam valami 40 ezer forint körüli árkategóriáról, nem a 7800-asok?
Löncsi, ezért én még nem fogok 80at kiadni egy vga-ra... 50-60 körül húztam meg a lélektani határt, nem vagyok akkora gamer, ezért is érdekelne, 70 vagy 60 lesz idehaza... meg ugye hogy mennyire jó. Pedig elég jók...
-
TGWH
őstag
-
TGWH
őstag
Ez a 190 font már bruttó, tehát ennyiért adják a boltban?
Na igen, azért a 10%-ért már érdemes kint venni, ha úgyis jársz arra... sőt, ha szerencsés vagy, itthon is kaphatsz rokoni, haveri alapon kedvezményt...De valahogy ebben az országban mindig megoldják, hogy ne érje meg kintről venni, ha csóró vagy... fizetnék én külföldre, csak a díjak miatt ugyan ott vagyok, mint ha a magyar pc boltban venném...
-
TGWH
őstag
válasz
Cyberpunk #93 üzenetére
Jobban? És annak mi értelme? Hisz még jobban is le tudod venni. Persze elsődleges szempont a pénz, én éppen most hajtok halálba egy 320gb-os samsungot, bár ilyen hdd árak mellett jó lett volna átmenteni az új gépbe...
schawo, LordX, azért csak nem... 60at még kiadnék érte, de majd meglátom. A 40 ezres helyett meg azért valami jobb kéne, ami tovább bírná. Először jöjjön ki az a több tucatnyi intel és amd proci, aztán majd kiderül
D-evil, neked legyen igazad és rendben vagyunk
vagy lehet keresek valakit aki kimegy és vesz nekem egyet...
-
TGWH
őstag
Írták, nem éri meg... Amíg elindul a legújabb játék, és el tudod viselni, miért vennél új vga-t? 90-100 azért picit sok, én a 7850-re mennék rá, csak tényleg igaz legyen az egyik kommentelő írása, és álljon be 60 ezerre, vinnék mint a cukrot.
Kérdés mikor van az a pont, amikor azt mondod, új vga kell. Meg hogy mennyiért tudod eladni az 5870-et. De ha ki vagy tömve pénzzel, és nem kell másra, mindenki azt vesz amit akar. -
TGWH
őstag
Igen. De mennyivel jobb azt írnom, hogy 15-20 fps között viszi a gef6600 a Sacred 2-t, mint ha látnék színes csíkokat, amik egy darab fps számig mennek el. Persze, összevetéshez ez is jó, de ez a fraps-es módszer lenne szerintem a legjobb, igaz, lehet felesleges adat lenne, mivel az árak és egy-két játékhoz készített grafikon úgyis eldönteti veled, melyiket vedd. Ha mondjuk 2 ezer forinton eltérésekkel lenne 20 kártya, pl. 40-50 ezer forint között, mert ennyit szánsz rá, sok értelme lenne.
Így ezek a kártyák nagyon szimpatikusak. 30%-ért, ahogy írták egyik hsz-ban, nem cserélném le, de így, hogy nemsokára piacra kerülnek, és pár hónap mire gépvásárlást tervezek, mondhatni a lehető legjobb időben
vga úgy tűnik már van
-
TGWH
őstag
Jól hangzik, várjuk őket. Nem is vészes, és még talán 750 wattos táp sem kell majd neki
Malachi, az nvidia szarban van. Valljuk be, nem igazán képes labdába rúgni. Majd talán alkot valami újat, netán eltávolodik a gamer piactól...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 135 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest