- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Löncsi
őstag
Nem tudok, de mint említettem nekem egyszerűen izzadtságszagú ez a DX11 API. Van előnye, de sok vele a probléma is, sokszor csak negatív híreket olvas az ember. DX9-ben is sok szép játék van, fejlett grafikával, technológiával.
szerk.:
Elhiszem, de engem még nem győzött meg, idővel biztosan jobb lesz majd. -
-
DNS_65
senior tag
-
Löncsi
őstag
Igen, ezért jó részben DX9 kód, ott nincs lehetőség ilyenre. Nomeg DX11 alatt jellemzően több a technikai/teljesítmény probléma, számomra DX11 kevés valós előnyt nyújt, emiatt látnék szívesen több DX9-es mérést.
Mert ha csak nyers technikai szempontból mérünk, elég lenne a szintetikus mérés is (Mark-ok).
-
fatallerror
addikt
á engem még mindig meglep h ez az őskövület h képes magas v magas közeli beállításokkal 30-40 fps körül teljesíteni 1680as felbontáson...gondolkoztam h kapjon 1 6850eset ami eladva a mostani kártyám 20k körül kijönne de nem hiszem h megérné, majd évvégén inkább teljes gép
pedig az alan wake vga független legalábbis most nem rémlik amd v nvidia logo az elejéből. szerintem driver gebasz lehet
-
szerintem egyszerűbb a helyzet, a TPU hajlamos minden hülyeséget összeirkálni, ez is ennek a példája. a 2560-as grafikont semmi nem magyarázza, ahol nagyobb a 7870-es előnye a 7970-hez, mint a magórajelek különbsége.
#293: a Heavenben nem csak a geometriai kapacitás számít, hanem az is, hogy azt a büdös sok háromszöget textúrázni és megvilágítani is kell. erősen kártyafüggő, hogy éppen melyik kapacitás a szűk keresztmetszet.
-
Löncsi
őstag
Egyébként ha Warhead lesz ismét, szvsz tehetnétek pár sima DX9-es játékot is a tesztbe.
Pl. lenne DX9 címszó alatt Warhead/Witcher2/Skyrim(vagy aktuálisan népszerű gamma).
Ez 3 játék, nem tudom mennyire lenne megterhelő. Sok játék épít még DX9-re, emiatt sztem fontos lenne, hogy eme API alatt mire képesek a vasak. -
-
tank you. az első kettőre tippeltem volna, a DP-s varázslást nem is figyeltem. csak ugye kérdés, hogy ha ezek fontosak, akkor már inkább 7970?
#252: saját terméknek konkurenciát állítani jellemzően nem jó lépés. egy terméket fenntartani egyáltalán nem kis költség.
ráadásul a 7950 vásárlók érezhetik úgy, hogy az AMD átb***ta őket, mert rövid időn belül kihoztak egy majdnem olyan gyors kártyát sokkal olcsóbban. -
MongolZ
addikt
Az igaz, hogy ők is megjegyzik, hogy igazából csak néhány játéknál (SLI/CF esetén jóval többnél, de az már más kérdés) jön ki érdekes, az átlag/minimum fps-től eltérő eredmény. Az is igaz, hogy így is biztos sok idő letesztelni sok kártyát, nektek (Oliverdának) sincs mindenre ideje... Mondjuk az is egy vélemény, hogy ha a tesztelés során nektek nem tűnik fel, hogy hiába magas az fps, mintha beszaggatna.
-
MongolZ
addikt
Abu, mi a véleményed/véleményetek az ilyen mérési metodikáról? tervezitek bevezetését?
http://techreport.com/articles.x/21516 -
Zso2
őstag
Nem azt mondom,hogy rosz a vga, jó kis vga, de miért kell neki nagyobb nevet adni ,mint amit megérdemelne..., lássuk be kb 2.5 generáció van az 5.széria meg ez között, mikor még mindíg lehet azokat venni, igaz elég jól megtartották az árukat,de pont azért ,mert a teljesítményük elég jó....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15 G2 - i5-1135G7 I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest