Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Remek első írás! Csak amikor elolvastam a címet, nem erre számítottam na, talán ezért tettem én olyan magasra a lécet.
Köszönöm a válaszokat.
A mouse-accel, az amikor gyorsabban huzod az egeret, akkor "megnöveli" a sensit. Úgy a legegyszerűbb tesztelni, hogy játékban az egerpad szélére (vagy egy jól meghatározható pontra) húzod az egeret, és nagyon lassan fordulsz pl 360 fokot. Ezután gyorsan visszarántod a kiindulási pontra, és megnézed, hogy a játékban oda ment-e vissza ahonnan elindult, ez esetben nincs mouse-accel. (legalábbis nálam ezt jelenti)
Mer hogyha ez van benne, és nem lehet kikapcsolni, akkor nemveszek ilyet.c41r0^: Hm, ezt nagyon benéztem, mer én aszittem, hogy ezis lézer egér, és ráis jöttem, hogy miért, mert a boltos árlistában azvan odaírva, utána meg ezt a részét nemis néztem. Most, hogy már eztis tudom sztm is az optikás a jobb, csak aszittem, hogy olyan nincs is. Viszont X718BF-et sem lehet kapni csak sima F-eset. Nekem nem lesz ilyenem a fa alatt
.
-
c41r0^
őstag
A 708 és 710 volt az első, alap gamer egere az A4Technek, a 718-ba már jobb optika ment, az F jelenti, hogy a 3shot gomb rajtavan a modellen, a B pedig "csúszásgátló" réteget jelenti a burkolaton
elméletileg a 750BF lenne a csúcs, azonban a lézer miatt mégsem az...
itt van néhány új, innovatív fejlesztés is
-
Dany007
veterán
Aztafene : o
Én anno 22 ezerért vettem a G7-est és nagyjából ugyan ezt tudta. Az hogy rádiós volt csak plusz macerát jelentett, mivel időnként elszállt. Akkor ki kellett vennem az usb dokkolóból az adó-vevót, majd újra betenni és akkor ment tovább. Dehát így nem lehetett jáccani, hogy bármikor elszállhat. Bár akinek eladtam, azóta sincs gondja vele.
Szal sz.tem nagyon jó vétel volt !
( kiváncsi vok meddig bírja még az mx510-em, aztán majd nekem is új egér után kell néznem... sajnos nagyon kényes vagyok az egérre, nem lesz könnyű megszokni egy újat )
Ja meg még annyit, hogy nekem a teflon talpak se jöttek be. Sokkal jobb ez a papucsos megoldás. Igaz, hogy a teflon frankón csúszott és aránylag egyenletessen, de mivel (a papucsokhoz képest) marha nagy felületen érintkezett az asztallal (mivel nekem a legjobb gamepad a sima bútorlapom xD ) picit nehézkesebb volt csúsztatni azzal.
hja, ráadásul én nem kaptam plusz tappancsokat az mx510-hez
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Új Asus F15 TUF FHD IPS 144Gz G-Sync i7-12700H 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest