- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Remek első írás! Csak amikor elolvastam a címet, nem erre számítottam na, talán ezért tettem én olyan magasra a lécet.
Köszönöm a válaszokat.
A mouse-accel, az amikor gyorsabban huzod az egeret, akkor "megnöveli" a sensit. Úgy a legegyszerűbb tesztelni, hogy játékban az egerpad szélére (vagy egy jól meghatározható pontra) húzod az egeret, és nagyon lassan fordulsz pl 360 fokot. Ezután gyorsan visszarántod a kiindulási pontra, és megnézed, hogy a játékban oda ment-e vissza ahonnan elindult, ez esetben nincs mouse-accel. (legalábbis nálam ezt jelenti)
Mer hogyha ez van benne, és nem lehet kikapcsolni, akkor nemveszek ilyet.c41r0^: Hm, ezt nagyon benéztem, mer én aszittem, hogy ezis lézer egér, és ráis jöttem, hogy miért, mert a boltos árlistában azvan odaírva, utána meg ezt a részét nemis néztem. Most, hogy már eztis tudom sztm is az optikás a jobb, csak aszittem, hogy olyan nincs is. Viszont X718BF-et sem lehet kapni csak sima F-eset. Nekem nem lesz ilyenem a fa alatt
.
-
c41r0^
őstag
A 708 és 710 volt az első, alap gamer egere az A4Technek, a 718-ba már jobb optika ment, az F jelenti, hogy a 3shot gomb rajtavan a modellen, a B pedig "csúszásgátló" réteget jelenti a burkolaton
elméletileg a 750BF lenne a csúcs, azonban a lézer miatt mégsem az...
itt van néhány új, innovatív fejlesztés is
-
Dany007
veterán
Aztafene : o
Én anno 22 ezerért vettem a G7-est és nagyjából ugyan ezt tudta. Az hogy rádiós volt csak plusz macerát jelentett, mivel időnként elszállt. Akkor ki kellett vennem az usb dokkolóból az adó-vevót, majd újra betenni és akkor ment tovább. Dehát így nem lehetett jáccani, hogy bármikor elszállhat. Bár akinek eladtam, azóta sincs gondja vele.
Szal sz.tem nagyon jó vétel volt !
( kiváncsi vok meddig bírja még az mx510-em, aztán majd nekem is új egér után kell néznem... sajnos nagyon kényes vagyok az egérre, nem lesz könnyű megszokni egy újat )
Ja meg még annyit, hogy nekem a teflon talpak se jöttek be. Sokkal jobb ez a papucsos megoldás. Igaz, hogy a teflon frankón csúszott és aránylag egyenletessen, de mivel (a papucsokhoz képest) marha nagy felületen érintkezett az asztallal (mivel nekem a legjobb gamepad a sima bútorlapom xD ) picit nehézkesebb volt csúsztatni azzal.
hja, ráadásul én nem kaptam plusz tappancsokat az mx510-hez
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest