- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
a beszerezhetőségéről nem tudok nyilatkozni, én nagykerben vettem a saját X-718amat
viszont van A4Tech X7 fórum PH!n, ott hátha tudnak segíteni, hogy hol kapható X-718BF
viszont ami a mouse accelerationt illeti, az sosem hardveres...mindig Win alatt lehet registry módosítással ki-be kapcsolni az egérgyorsítást (néhány játék támogatja is az acceleration letiltását, ha bizonyos paraméterekkel indítod, ki tudod iktatni)
-
c41r0^
őstag
A 708 és 710 volt az első, alap gamer egere az A4Technek, a 718-ba már jobb optika ment, az F jelenti, hogy a 3shot gomb rajtavan a modellen, a B pedig "csúszásgátló" réteget jelenti a burkolaton
elméletileg a 750BF lenne a csúcs, azonban a lézer miatt mégsem az...
itt van néhány új, innovatív fejlesztés is
-
c41r0^
őstag
Jó lett a kis ízelítő összefoglaló az egérről.
Nekem is A4Tech X-718-am van középső piros gomb nélkül, nem a BF verzió, hanem a sima kék-ezüst. A BF (kígyóbőr minta) azért készült el, mert a sima verziót néhányan izzadás során csúszósnak titulálták, így a gyártó kijött ezzel. Kétségkívül ez a legjobb ár/érték arányú egér most a piacon.
Összehasonlításként én 3 évig használtam játékra a M$ legendás 1.1A egerét, ami a mai napig megvan tartalékként. Aztán vkinek szereltem össze gépet és X-710-es egeret vettem hozzá, már akkor éreztem, hogy az én kezemnek ezt a formát és méretet találták ki, ugyanis én nem teljes kézzel tehénkedek rá az egérre, hanem a hüvelyk és a gyűrűs ujjammal fogom két oldalt és csuklóból irányítom, nem alkarból. Így beneveztem egy X-718-ra (szándékosan erre, mert nem kellett piros 3*shot gomb és a felületét is teljesen jónak találtam). Tehát az én kezembe az X-718 jobban simult, nem izzadok rajta, jobb a fogása, gyilkosabb "fegyver" CS-ben számomra. 2000 DPI-n használom, engem egyáltalán nem zavar a görgő villogása. Vékon és hajlékony a kábele is, nem tartja vissza az egeret annak merevsége (1.1-Anál nekem ez kicsit zavaró volt).
Egyetlen negatívum van, hogy valóban kopik a külső festése, most 1 éves az egér, de a borításon látszik a kopás a szürke részen és az oldalán. A BF borítása viszont nem fog kopni, mert eleve nem műanyag, hanem gumis-rácsos kígyóbőr-szerű a kialakítása.
Ha lecserélem az X-718-at, akkor X-718BF-re fogom, jelen piaci kínálati állás szerint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Renault, Dacia topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11
- 24 Hours of Le Mans
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged