Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- AGM G3 Pro - ordít róla, hogy szoftverfejlesztők kellenének
- Huawei FreeBuds Pro - egy igazi csúcsmodell
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
a beszerezhetőségéről nem tudok nyilatkozni, én nagykerben vettem a saját X-718amat
viszont van A4Tech X7 fórum PH!n, ott hátha tudnak segíteni, hogy hol kapható X-718BF
viszont ami a mouse accelerationt illeti, az sosem hardveres...mindig Win alatt lehet registry módosítással ki-be kapcsolni az egérgyorsítást (néhány játék támogatja is az acceleration letiltását, ha bizonyos paraméterekkel indítod, ki tudod iktatni)
-
TotO'
aktív tag
Egyrész , első írásom .....
Nem akarok bunkó lenni : de ez egy egér , és nem egy mobiltelefon például....Akkor próbálok válaszolni :
- Nem mozdul el magától a kurzor, nem ugrál , egyáltalán
- Nagyon kényelmes a fogás
- Az én kezem nem izzad több mint 1 óra használat után sem...
- Mouse-accel van (hogyha jól értettem meg amit olvastam róla) , de nem lehet kikapcsolni
- Nem lehet lekicsinyíteni a DPI lehetőségeket... Ki kell választani az 5közül- Namost , ha figyelsz arra amit olvasol (nézel) akkor nem feltétlenül zavar , de ez változó...
Engem pl nem zavar olvasás közben (kipróbáltam) , de mint mondtam , nem ezt használom....Sajnálom , ha nem felel meg , ez az első írásom , nemtudtam , hogy egészen pontosan milyennek kellene lenni , de olvasgattam más Bemutatókat és Nem teszteket , és ugy éreztem jó lesz....
Ennek ellenére örülök , hogy van akinek tetszik az írásom

-
Dany007
veterán
Juuuj de gonoosz vaaagy
PAmúgy sz.tem bőven elég ennyi az egérről. Nem kell túlragozni. Elvégre nem egy tesztről van szó, inkább bemutatóról. És ahhoz, hogy valakinek felkeltse az érdeklődését és/vagy szükséges infokat adjon esetleges továbblépéshez.
Meg mit értesz az alatt, hogy "hogyan teljesít játékokban." ? Van erre külön teszt? Vagy ilyesmi? Vagy ha azt mondja hogy jól teljesít, akkor tudni fogod, hogy neked is überfaxa lesz?
Amúgy sz.tem összeségében jónak ítélte az egeret, és ebben a játékok is benne vannak.Amúgy lehet elfogullt voltam logitech-kel szemben. Mert ugye ez az egér "majdnem" u.a. tudja mint egy 10-15 ezres logitech.
Viszont a tartóssága nálam már bizonyított. Az én Mx510-em 4 éve került 14-16 ezer Ft-ba!
És a mai napig egyetlen gond nem volt vele. Semmi. A görgő ugyan olyan egyenletes mint a legelején. Pedig elég trehányul bánok vele. Nagyon ritkán tisztítom, semmi kedvem szétszedni meg tökölni vele. (kivéve a tappanscokat mert azt rendszeressen
)
A 8 gomb is megfelelően hibátlanul működik, pedig rendessen napi 2-8 órát használom, hol kevesebbet hol többet ugye.Viszont ez a cikk most így felkeltette az érdeklődésemet más gyártók iránt is : ) Nem hittem volna h mások is tudnak olyan v. hasonló minőséget hozni mint a Logitech vagy a Razer, ráadásul töredék áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Kingston FURY 16GB DDR5 6000MHz CL36 Beast XMP/EXPO - 2 év bolti garival! -
- HP ProBook 430 G3, 13,3" HD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia (
- Lenovo Thinkpad T470S, 14" FHD kijelző, I5-6200U CPU, 8GB DDR4, 128GB SSD, W11, Magyar bill, Akku X,
- Dell Latitude 5480, 14" FHD kijelző, I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Magyar bill, Számla, 1
- Garancia!: 2027.03.24 MSI Katana GF76! I7 11800H / 3060 / 16GB DDR4 17Colos kijelző!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti OC 8GB Zalman Z1 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

P
)