- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
a beszerezhetőségéről nem tudok nyilatkozni, én nagykerben vettem a saját X-718amat
viszont van A4Tech X7 fórum PH!n, ott hátha tudnak segíteni, hogy hol kapható X-718BF
viszont ami a mouse accelerationt illeti, az sosem hardveres...mindig Win alatt lehet registry módosítással ki-be kapcsolni az egérgyorsítást (néhány játék támogatja is az acceleration letiltását, ha bizonyos paraméterekkel indítod, ki tudod iktatni)
-
TotO'
aktív tag
Egyrész , első írásom .....
Nem akarok bunkó lenni : de ez egy egér , és nem egy mobiltelefon például....Akkor próbálok válaszolni :
- Nem mozdul el magától a kurzor, nem ugrál , egyáltalán
- Nagyon kényelmes a fogás
- Az én kezem nem izzad több mint 1 óra használat után sem...
- Mouse-accel van (hogyha jól értettem meg amit olvastam róla) , de nem lehet kikapcsolni
- Nem lehet lekicsinyíteni a DPI lehetőségeket... Ki kell választani az 5közül- Namost , ha figyelsz arra amit olvasol (nézel) akkor nem feltétlenül zavar , de ez változó...
Engem pl nem zavar olvasás közben (kipróbáltam) , de mint mondtam , nem ezt használom....Sajnálom , ha nem felel meg , ez az első írásom , nemtudtam , hogy egészen pontosan milyennek kellene lenni , de olvasgattam más Bemutatókat és Nem teszteket , és ugy éreztem jó lesz....
Ennek ellenére örülök , hogy van akinek tetszik az írásom
-
Dany007
veterán
Juuuj de gonoosz vaaagy
P
Amúgy sz.tem bőven elég ennyi az egérről. Nem kell túlragozni. Elvégre nem egy tesztről van szó, inkább bemutatóról. És ahhoz, hogy valakinek felkeltse az érdeklődését és/vagy szükséges infokat adjon esetleges továbblépéshez.
Meg mit értesz az alatt, hogy "hogyan teljesít játékokban." ? Van erre külön teszt? Vagy ilyesmi? Vagy ha azt mondja hogy jól teljesít, akkor tudni fogod, hogy neked is überfaxa lesz?Amúgy sz.tem összeségében jónak ítélte az egeret, és ebben a játékok is benne vannak.
Amúgy lehet elfogullt voltam logitech-kel szemben. Mert ugye ez az egér "majdnem" u.a. tudja mint egy 10-15 ezres logitech.
Viszont a tartóssága nálam már bizonyított. Az én Mx510-em 4 éve került 14-16 ezer Ft-ba!
És a mai napig egyetlen gond nem volt vele. Semmi. A görgő ugyan olyan egyenletes mint a legelején. Pedig elég trehányul bánok vele. Nagyon ritkán tisztítom, semmi kedvem szétszedni meg tökölni vele. (kivéve a tappanscokat mert azt rendszeressen)
A 8 gomb is megfelelően hibátlanul működik, pedig rendessen napi 2-8 órát használom, hol kevesebbet hol többet ugye.Viszont ez a cikk most így felkeltette az érdeklődésemet más gyártók iránt is : ) Nem hittem volna h mások is tudnak olyan v. hasonló minőséget hozni mint a Logitech vagy a Razer, ráadásul töredék áron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Építő/felújító topik
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest