- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
c41r0^
őstag
a beszerezhetőségéről nem tudok nyilatkozni, én nagykerben vettem a saját X-718amat
viszont van A4Tech X7 fórum PH!n, ott hátha tudnak segíteni, hogy hol kapható X-718BF
viszont ami a mouse accelerationt illeti, az sosem hardveres...mindig Win alatt lehet registry módosítással ki-be kapcsolni az egérgyorsítást (néhány játék támogatja is az acceleration letiltását, ha bizonyos paraméterekkel indítod, ki tudod iktatni)
-
TotO'
aktív tag
Egyrész , első írásom .....
Nem akarok bunkó lenni : de ez egy egér , és nem egy mobiltelefon például....Akkor próbálok válaszolni :
- Nem mozdul el magától a kurzor, nem ugrál , egyáltalán
- Nagyon kényelmes a fogás
- Az én kezem nem izzad több mint 1 óra használat után sem...
- Mouse-accel van (hogyha jól értettem meg amit olvastam róla) , de nem lehet kikapcsolni
- Nem lehet lekicsinyíteni a DPI lehetőségeket... Ki kell választani az 5közül- Namost , ha figyelsz arra amit olvasol (nézel) akkor nem feltétlenül zavar , de ez változó...
Engem pl nem zavar olvasás közben (kipróbáltam) , de mint mondtam , nem ezt használom....Sajnálom , ha nem felel meg , ez az első írásom , nemtudtam , hogy egészen pontosan milyennek kellene lenni , de olvasgattam más Bemutatókat és Nem teszteket , és ugy éreztem jó lesz....
Ennek ellenére örülök , hogy van akinek tetszik az írásom
-
Dany007
veterán
Juuuj de gonoosz vaaagy
P
Amúgy sz.tem bőven elég ennyi az egérről. Nem kell túlragozni. Elvégre nem egy tesztről van szó, inkább bemutatóról. És ahhoz, hogy valakinek felkeltse az érdeklődését és/vagy szükséges infokat adjon esetleges továbblépéshez.
Meg mit értesz az alatt, hogy "hogyan teljesít játékokban." ? Van erre külön teszt? Vagy ilyesmi? Vagy ha azt mondja hogy jól teljesít, akkor tudni fogod, hogy neked is überfaxa lesz?Amúgy sz.tem összeségében jónak ítélte az egeret, és ebben a játékok is benne vannak.
Amúgy lehet elfogullt voltam logitech-kel szemben. Mert ugye ez az egér "majdnem" u.a. tudja mint egy 10-15 ezres logitech.
Viszont a tartóssága nálam már bizonyított. Az én Mx510-em 4 éve került 14-16 ezer Ft-ba!
És a mai napig egyetlen gond nem volt vele. Semmi. A görgő ugyan olyan egyenletes mint a legelején. Pedig elég trehányul bánok vele. Nagyon ritkán tisztítom, semmi kedvem szétszedni meg tökölni vele. (kivéve a tappanscokat mert azt rendszeressen)
A 8 gomb is megfelelően hibátlanul működik, pedig rendessen napi 2-8 órát használom, hol kevesebbet hol többet ugye.Viszont ez a cikk most így felkeltette az érdeklődésemet más gyártók iránt is : ) Nem hittem volna h mások is tudnak olyan v. hasonló minőséget hozni mint a Logitech vagy a Razer, ráadásul töredék áron.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Apple iPhone 17 - alap
- Battlefield 6
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OpenMediaVault
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Jövedelem
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Book3 360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming A15/R7-7535HS 16GB 512B SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144Hz garanci
- ÚJ CORE I7 12700KF GAMER ERŐMŰ PC 32Gb DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3080TI 12GB DDR6 750W-TÁP 2ÉV GAR
- iPhone 14 Pro Max 256GB - kártyafüggetlen - AppleCare+
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- Legion RTX 5090-es gép kerestetik
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight- 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,,MS3434
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest