- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Netfone
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Nemvagyok gonosz, egy írást nemcsak dicsérni lehet, sztm.
Mondjuk az igaz, hogy figyelemfelkeltőnek pont jó, de 20 perc guglizás után többet megtudtam, és amikor elkezdtem olvasni akkor azthittem, hogy most akkor mégtöbbet tudok meg, vki testközelből fog róla beszélni, de nem. Ez bánt egy kicsit.
Azt, hogy hogyan teljesít játékokban arra értettem, hogy pl. lézer egerek előszeretettel mozognak(mozogtak) el vizszintes rántásoknál le ill. fel. Vagy zavarba tudta-e hozni nagy rántásokkal, vagy megakadt-e egyszer is játék közben, vagy 1 óra játék után is kényelmes-e a fogása, nem izzad-e az ember keze, van-e mouse-accel amit nemtudott kikapcsolni, stb.
Btw most akarom megvenni ennek az egérnek a nagy testvérét az X-750BF-et, csak nem árulják azt itten Pécsen
.
Ja és 7 éve van egy a4tech egerem, minden gomb hibátlan, csak a görgő lett az utóbbi időben egy picit hangos.
-
TotO'
aktív tag
Noss , én 4600 HUF-ért vettem , a webshop árak is ekörül mozognak...
Ami azt illeti nem a 2000Dpi-t használom , hanem az 1200ast, bár a kezem általában az egeren van (ha netezek) ezért eltakarja a világítást , de ha olvasna az ember akkor biztos zavaró lehet a villogás
(én legalábbis akkor kényelmesebb pozíciót veszek fel , a kezem nincs az egeren)
És köszönöm a HSZt
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest