Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Nemvagyok gonosz, egy írást nemcsak dicsérni lehet, sztm.
Mondjuk az igaz, hogy figyelemfelkeltőnek pont jó, de 20 perc guglizás után többet megtudtam, és amikor elkezdtem olvasni akkor azthittem, hogy most akkor mégtöbbet tudok meg, vki testközelből fog róla beszélni, de nem. Ez bánt egy kicsit.
Azt, hogy hogyan teljesít játékokban arra értettem, hogy pl. lézer egerek előszeretettel mozognak(mozogtak) el vizszintes rántásoknál le ill. fel. Vagy zavarba tudta-e hozni nagy rántásokkal, vagy megakadt-e egyszer is játék közben, vagy 1 óra játék után is kényelmes-e a fogása, nem izzad-e az ember keze, van-e mouse-accel amit nemtudott kikapcsolni, stb.
Btw most akarom megvenni ennek az egérnek a nagy testvérét az X-750BF-et, csak nem árulják azt itten Pécsen
.
Ja és 7 éve van egy a4tech egerem, minden gomb hibátlan, csak a görgő lett az utóbbi időben egy picit hangos.
-
TotO'
aktív tag
Noss , én 4600 HUF-ért vettem , a webshop árak is ekörül mozognak...
Ami azt illeti nem a 2000Dpi-t használom , hanem az 1200ast, bár a kezem általában az egeren van (ha netezek) ezért eltakarja a világítást , de ha olvasna az ember akkor biztos zavaró lehet a villogás
(én legalábbis akkor kényelmesebb pozíciót veszek fel , a kezem nincs az egeren)
És köszönöm a HSZt
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Doogee Note 59 Pro Plus 512/12GB Black 2év garancia!
- IPHONE 17 PRO NARANCS 256GB, 3 év garanciával, bontott,aktiválatlan, űzletből, beszámitás lehetséges
- iPhone 15 256GB Black eladó
- Karcmentes Független Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium 96% ! 3Hó Jótállás
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen9: i7-1185G7/32GB/1TB NVMe SSD/14"FHD IPS, Matt/Win 11Pro
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- AKCIÓS! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest