Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Oldalról rápillanthatunk a Vivo X300-ak kameráira
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Aztafene : o
Én anno 22 ezerért vettem a G7-est és nagyjából ugyan ezt tudta. Az hogy rádiós volt csak plusz macerát jelentett, mivel időnként elszállt. Akkor ki kellett vennem az usb dokkolóból az adó-vevót, majd újra betenni és akkor ment tovább. Dehát így nem lehetett jáccani, hogy bármikor elszállhat. Bár akinek eladtam, azóta sincs gondja vele.
Szal sz.tem nagyon jó vétel volt !
( kiváncsi vok meddig bírja még az mx510-em, aztán majd nekem is új egér után kell néznem... sajnos nagyon kényes vagyok az egérre, nem lesz könnyű megszokni egy újat )
Ja meg még annyit, hogy nekem a teflon talpak se jöttek be. Sokkal jobb ez a papucsos megoldás. Igaz, hogy a teflon frankón csúszott és aránylag egyenletessen, de mivel (a papucsokhoz képest) marha nagy felületen érintkezett az asztallal (mivel nekem a legjobb gamepad a sima bútorlapom xD ) picit nehézkesebb volt csúsztatni azzal.
hja, ráadásul én nem kaptam plusz tappancsokat az mx510-hez
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest