Hirdetés
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
darthsith
tag
válasz
Atomgeszi
üzenetére
Egy érdekesség az egérről.(Szerdán vettem, COD4et majd 30-án tudom kipróbálni vele az albiban...
)Az egérhez adott driver segítségével a függőleges és a vizszintes DPi-t külön is lehet állítani!
Hogy ez mire jó azt nemtom ,de érdekes

Már volt régebben egy A4tech egerem még az első infrás szériából, de az hamar tönkrement valami elektronikai hiba miatt.Ám az haverom RAZOR-ával is előfordult, úgyhogy nem haragudtam meg az A4-ra.
Már régebben néztem az X-710F szériát ám a fényes műanyag nagyon giccses volt, és játékra alkalmatlannak tűnt.
Ám mikor megláttam a 718BF-et, tudstam, hogy ez kell.Ott helyben meg is vettem az utolsó példányt.
Kölyök mögöttem jött kb 5 perccel, és kérte az egeret az eladótol, mert délelőtt nézegette.
Az meg mondta neki, hogy épp most vettem meg.
Káromkodott 1et...utolsó volt a városban ez a típus.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)