Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Juuuj de gonoosz vaaagy
P
Amúgy sz.tem bőven elég ennyi az egérről. Nem kell túlragozni. Elvégre nem egy tesztről van szó, inkább bemutatóról. És ahhoz, hogy valakinek felkeltse az érdeklődését és/vagy szükséges infokat adjon esetleges továbblépéshez.
Meg mit értesz az alatt, hogy "hogyan teljesít játékokban." ? Van erre külön teszt? Vagy ilyesmi? Vagy ha azt mondja hogy jól teljesít, akkor tudni fogod, hogy neked is überfaxa lesz?Amúgy sz.tem összeségében jónak ítélte az egeret, és ebben a játékok is benne vannak.
Amúgy lehet elfogullt voltam logitech-kel szemben. Mert ugye ez az egér "majdnem" u.a. tudja mint egy 10-15 ezres logitech.
Viszont a tartóssága nálam már bizonyított. Az én Mx510-em 4 éve került 14-16 ezer Ft-ba!
És a mai napig egyetlen gond nem volt vele. Semmi. A görgő ugyan olyan egyenletes mint a legelején. Pedig elég trehányul bánok vele. Nagyon ritkán tisztítom, semmi kedvem szétszedni meg tökölni vele. (kivéve a tappanscokat mert azt rendszeressen)
A 8 gomb is megfelelően hibátlanul működik, pedig rendessen napi 2-8 órát használom, hol kevesebbet hol többet ugye.Viszont ez a cikk most így felkeltette az érdeklődésemet más gyártók iránt is : ) Nem hittem volna h mások is tudnak olyan v. hasonló minőséget hozni mint a Logitech vagy a Razer, ráadásul töredék áron.
-
Dany007
veterán
Aztafene : o
Én anno 22 ezerért vettem a G7-est és nagyjából ugyan ezt tudta. Az hogy rádiós volt csak plusz macerát jelentett, mivel időnként elszállt. Akkor ki kellett vennem az usb dokkolóból az adó-vevót, majd újra betenni és akkor ment tovább. Dehát így nem lehetett jáccani, hogy bármikor elszállhat. Bár akinek eladtam, azóta sincs gondja vele.
Szal sz.tem nagyon jó vétel volt !
( kiváncsi vok meddig bírja még az mx510-em, aztán majd nekem is új egér után kell néznem... sajnos nagyon kényes vagyok az egérre, nem lesz könnyű megszokni egy újat )
Ja meg még annyit, hogy nekem a teflon talpak se jöttek be. Sokkal jobb ez a papucsos megoldás. Igaz, hogy a teflon frankón csúszott és aránylag egyenletessen, de mivel (a papucsokhoz képest) marha nagy felületen érintkezett az asztallal (mivel nekem a legjobb gamepad a sima bútorlapom xD ) picit nehézkesebb volt csúsztatni azzal.
hja, ráadásul én nem kaptam plusz tappancsokat az mx510-hez -
Dany007
veterán
Nemtűnik rossznak! Mindenképpen jobb választás mint a microsoft egér, bár nekem olyan volt vagy 5 éve, és azzal is meg voltam elégedve.
Amúgy nekem volt egy Logitech G7-esem, az is 2000dpi max. De egyszerűen nem tudtam megszokni. Előtte egy Mx510-volt. Valamiért a 2000dpi nem csak érzékenyebb volt, valamiért másképp reagállt. Ha állítottam az érzékenységen akkor vagy túl lassú volt, vagy túl gyors, így nem tudtam kihasználni a 2000dpit. El is adtam, és már vagy 4 éve az Mx510-zel géjmezek
Amúgy jó összefoglaló volt. Minden benne volt ami érdeklhet egy vásárlót. ( mondjuk az ára nem, de az könnyen kikereshető )Még annyit, hogy 2000dpi-n a scroll villogása nem zavaró ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest