- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Mivel itt van élet is az X7-es topiccal szemben, szal itt kerdezek akkor.
Ez az X-718BF milyen magasról érzékeli még a mozgást? Tehát mennyire kell megemelni, hogy már ne érzékeljen?
-
Shad0w
senior tag
Remek első írás! Csak amikor elolvastam a címet, nem erre számítottam na, talán ezért tettem én olyan magasra a lécet.
Köszönöm a válaszokat.
A mouse-accel, az amikor gyorsabban huzod az egeret, akkor "megnöveli" a sensit. Úgy a legegyszerűbb tesztelni, hogy játékban az egerpad szélére (vagy egy jól meghatározható pontra) húzod az egeret, és nagyon lassan fordulsz pl 360 fokot. Ezután gyorsan visszarántod a kiindulási pontra, és megnézed, hogy a játékban oda ment-e vissza ahonnan elindult, ez esetben nincs mouse-accel. (legalábbis nálam ezt jelenti)
Mer hogyha ez van benne, és nem lehet kikapcsolni, akkor nemveszek ilyet.c41r0^: Hm, ezt nagyon benéztem, mer én aszittem, hogy ezis lézer egér, és ráis jöttem, hogy miért, mert a boltos árlistában azvan odaírva, utána meg ezt a részét nemis néztem. Most, hogy már eztis tudom sztm is az optikás a jobb, csak aszittem, hogy olyan nincs is. Viszont X718BF-et sem lehet kapni csak sima F-eset. Nekem nem lesz ilyenem a fa alatt
.
-
Shad0w
senior tag
Nemvagyok gonosz, egy írást nemcsak dicsérni lehet, sztm.
Mondjuk az igaz, hogy figyelemfelkeltőnek pont jó, de 20 perc guglizás után többet megtudtam, és amikor elkezdtem olvasni akkor azthittem, hogy most akkor mégtöbbet tudok meg, vki testközelből fog róla beszélni, de nem. Ez bánt egy kicsit.
Azt, hogy hogyan teljesít játékokban arra értettem, hogy pl. lézer egerek előszeretettel mozognak(mozogtak) el vizszintes rántásoknál le ill. fel. Vagy zavarba tudta-e hozni nagy rántásokkal, vagy megakadt-e egyszer is játék közben, vagy 1 óra játék után is kényelmes-e a fogása, nem izzad-e az ember keze, van-e mouse-accel amit nemtudott kikapcsolni, stb.
Btw most akarom megvenni ennek az egérnek a nagy testvérét az X-750BF-et, csak nem árulják azt itten Pécsen
.
Ja és 7 éve van egy a4tech egerem, minden gomb hibátlan, csak a görgő lett az utóbbi időben egy picit hangos.
-
Shad0w
senior tag
Hm. Ennél sokkal több, de még annál is több energiát bele lehetett volna ölni ebbe a cikkbe, mert ez így semmiről nem szól. Pl.: egy gémer egérnél egyáltalán nincs szó arról, hogy hogyan teljesít játékokban. Arra is kiváncsi lettem volna, hogy a sok dpi lehetőség közül a szoftverből le lehet-e csökkenteni 2 lehetőségre (logitech, ugye). Meg, hogy olvasás (akár filmnézés) közben zavaró-e a villogás: "...de ha olvasna az ember akkor biztos zavaró lehet a villogás...", most akkor zavaró, vagy nem zavaró? A színek mellé nyugodtan oda lehetett volna írni a dpi felbontást is, de ez kisebb hiba, mert legalább az egyik képen megtalálható.
Csakhogy nemondjátok, hogy milyen gonosz vagyok, a képek kifejezetten jók lettek.
ui.: nemvolt szándékomban megsérteni senkit...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest