Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Százezer forint engedmény a Nothing Phone (3)-ra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shad0w
senior tag
Remek első írás! Csak amikor elolvastam a címet, nem erre számítottam na, talán ezért tettem én olyan magasra a lécet.

Köszönöm a válaszokat.
A mouse-accel, az amikor gyorsabban huzod az egeret, akkor "megnöveli" a sensit. Úgy a legegyszerűbb tesztelni, hogy játékban az egerpad szélére (vagy egy jól meghatározható pontra) húzod az egeret, és nagyon lassan fordulsz pl 360 fokot. Ezután gyorsan visszarántod a kiindulási pontra, és megnézed, hogy a játékban oda ment-e vissza ahonnan elindult, ez esetben nincs mouse-accel. (legalábbis nálam ezt jelenti
)
Mer hogyha ez van benne, és nem lehet kikapcsolni, akkor nemveszek ilyet.c41r0^: Hm, ezt nagyon benéztem, mer én aszittem, hogy ezis lézer egér, és ráis jöttem, hogy miért, mert a boltos árlistában azvan odaírva, utána meg ezt a részét nemis néztem. Most, hogy már eztis tudom sztm is az optikás a jobb, csak aszittem, hogy olyan nincs is. Viszont X718BF-et sem lehet kapni csak sima F-eset. Nekem nem lesz ilyenem a fa alatt
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- UPDATE!!! Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 5-11 gen.
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.