- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
monti0222w
addikt
válasz
Scrydhan #542 üzenetére
Nem erről van szó, csak vele beszélgettem és tudom hogy ő is rá volt hangolódva erre a telefonra, és nem értettem miért lép vissza a vételétől! Azóta, persze már tudom.
Moriarty_: Nekem is furcsa volt hogy nem vállalta be senki, mondjuk én a magyar nyelv hiánya miatt nem vettem meg, de mivel a párom is angolul használja az övét, ( M1 Note) és én frissítgettem, meg tisztitgatom, így barátkoztam ezzel a helyzettel. A vásár se most lesz mert augusztusban gondolom megvenni, és hátha addig is fog a ZUI-nál történni valami előre lépés a nyelvekből kifolyólag. S hátha lesz addig egy bátrabb ember aki megveszi.
-
monti0222w
addikt
-
monti0222w
addikt
válasz
Scrydhan #458 üzenetére
Persze a snapis meg a exynos-hoz képest nem produkál annyit Antutuban, sőt a grafikus chip is jócskán gyengébb a vetélytársakhoz képest ez tény, de ennek ellenére gyors a rendszer a játékok is futnak rajta rendesen, a Mate 8-nál meglehet ezt nézni. A Helio X-20, 25-tel van egy szinten és azokra sem hallok panaszt eddig.
Ránéztem,
tényleg nagyon ígéretes mind a belső tulajdonságok, mind a külső alapján elmondható, de én ódzkodók még a 5.5 kijelzőtől, a súlyától is, méretes darab lett, mondjuk ez érthető az elől elhelyezkedő két hangszóró miatt, az aluház stb miatt. Az ára sem ennyi lesz mint írva van okulva az eddig beharangozott készülékek mostani árát nézve.
5.2 kijelzővel és amit olvastam cikkben írt árral, biztos szóba jönne nálam. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz
Scrydhan #451 üzenetére
Ha jól emlékszem ápr.27 volt a megjelenés dátuma és máj.10.-el kezdték meg az előrendelések teljesìtését. A gyakorlatban még xda-an sem nagyon láttam tulajt. (bár kb. 2 hete nem is kerestem már)
(#455) monti0222w: Így van. A Z2 szerintem is jó lesz. Kisebb kijelző nagyobb akku. Nem lesz az rossz.
A B20 hiányának problémája meg szubjektìv dolog.Mindenki tudja kell-e neki.
-
malnabokor
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Videó stream letöltése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fali konzol lapos tévékhez
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- BestBuy topik
- Horgász topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged