Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Ne haragudj, nem rád gondoltam itt most(lévén, hogy több topikban is volt ez most napokban téma és többen is felhozták ezt a cikket, vagy csak utaltak rá), tehát csak úgy általánosságban.
Peace!
Xbox One topikban, a PS-es tulajok nyers számos adataira válaszolt személyeskedő hsz-ekre gondoltam főként.
Az objektív megítélésű hsz-ekkel természetesen semmi baj nincs.
A többiben egyetértek, hogy manapság sajnos nagyon bizonytalan egy-egy konzol jövője, és nehéz tervezni, hogy mi is az okos döntés.
-
Xaels
félisten
Ezzel a listával csak pár apró gond van:
- csak PSStore eladásokat tartalmazza. Látszik is, hogy a legtöbb cím olyan aminek masszív az online háttere. Azért is ezek fogynak jobban digitálisan mert ezeket tovább tart megunni. Nagyon sok sztori alapú játékot egyszer végigjátsza a tulajdonos majd tovább adja valamilyen formában. Ezeket a multi címeket meg hosszútávra veszik sokan, sok időt szánnak rájuk így néha célszerűbb a digit verzió pláne ha az ember nem akarja a meghajtót hallgatni.
- ebből nem látszik mennyi is a valódi játékos adott platformon adott játékokkal -
szzoo
tag
hombre[EU] arra utalt, hogy a Microsoft most változtathatott volna, amit nem tett meg. Mondjuk mint más gyártók saját játékokkal eladhatta volna a gépet.
Én meg arra, hogy úgy néz ki a számok nem a te elméletedet igazolják. Hanem azt, hogy az egy évben megjelenő tucatnyi exkluzív elad pár millió plusz gépet, amire megveszik a Fifát és a többit is...
-
<Lacy85>
addikt
Mint ebből a listából is látható, a PS Exkluzívok elég erősen ott vannak a top listában.
Ezek meg azért elég erősen húzzák a mérleget a a Sony felé.Az X is annak jó, aki nem akar sokat költeni PC-re, mert a MS agymenése miatt már Windows-ra is elérhető az összes játékuk. Ami egyrészt jó dolog, mert nem kell ezért konzolt is venni, ha van PC-d, másrészt elég nagy ballépés, mert nem kell ezért konzolt is venni, ha van PC-d.
Én is megvettem asztali mellé a konzolt, mert baromira bejönnek a PS játékok. De Box-ot pl. nem vennék semmi pénzért, mert minek? Win store-ban ott van minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest