Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Én most a GT Sport-ra vagyok ráfüggve.
Azt hittem, hogy a kiherélt single miatt hamar uncsi lesz, de az online része kárpótol mindenért.
December közepe körül vettem meg, de már vagy 60 órám benne van, és a legapróbb jelei sem látszanak annak, hogy meg akarnám unni.
Multiban torony magasan veri az egész autós mezőnyt. -
<Lacy85>
addikt
1-2 bemutatónál én is fogtam a fejem, amikor hülyeségeket beszélt (GTX 1070-essel lázadozott, hogy nincs meg a 4K Ultra 60FPS, meg stb.
), de itt egyszerű grafikáról van szó.
Azt azért csak meg tudja mondani egy egyszerű jött-ment is (nem rá célzok vele), hogy jobban, vagy rosszabbul néz ki. Főleg, ha az egyik kedvenc játéka, ergo sokat is játszik velük. -
<Lacy85>
addikt
válasz
szupermacs #51 üzenetére
Nem tudom, annyira nem ismerem őket. Csak néha megnézek 1-1 bemutatót, ami érdekel.
Csak mivel rohadt sokat játszik a Forza sorozattal, gondoltam lehet adni arra, amit mond.
-
<Lacy85>
addikt
Ha valaki szigorúan multiplatform játékokkal akar játszani, akkor igen, mindenképp az X a nyerő.
Viszont ezt a Sony meg elég jól ellensúlyozza a játékfelhozatallal. nyilván sokaknak ez nem szempont, de pl. nekem is megvan majdnem az összes PS4 exluzív, és baromira szeretem is őket.A Pro miatt nem aggódnék amúgy. Nem lesznek azzal teljesítménygondok évek múlva sem. Az alapgépen is tök jól futnak a normálisan megírt játékok a mai napig. Baromi szép grafika mellett.
Ha tippelnem kellene, akkor a 2 alapgép fog háttérbe szorulni mindkét oldalon.
A MS már el is kezdte leépíteni rögtön az első saját játékukkal.
Konzolon mondjuk nem láttam a Forza 7-et, de ha hinni lehet pár bemutatónak, akkor elég rondára sikerült a sima One-on.
Mármint az előző részekhez képest.
Szerencsére PS-nél ilyet eddig nem tapasztaltam. -
<Lacy85>
addikt
-
<Lacy85>
addikt
Mint ebből a listából is látható, a PS Exkluzívok elég erősen ott vannak a top listában.
Ezek meg azért elég erősen húzzák a mérleget a a Sony felé.Az X is annak jó, aki nem akar sokat költeni PC-re, mert a MS agymenése miatt már Windows-ra is elérhető az összes játékuk. Ami egyrészt jó dolog, mert nem kell ezért konzolt is venni, ha van PC-d, másrészt elég nagy ballépés, mert nem kell ezért konzolt is venni, ha van PC-d.
Én is megvettem asztali mellé a konzolt, mert baromira bejönnek a PS játékok. De Box-ot pl. nem vennék semmi pénzért, mert minek? Win store-ban ott van minden.
-
<Lacy85>
addikt
Hát valahogy engem sem nagyon vonz a PC gaming, mióta megvan a konzol.
Ennek az árából vehetsz egy GTX 1060-at.Az Uncharted, Horizon, meg a többi cím pedig megmutatta, hogy bőven elég még az alapgép hardvere is, ha áll leejtő grafikát akarsz.
A Pro-ról már nem is beszélve.
Pedig 2 évvel ezelőttig én is PC megszállott voltam, de ezentúl szerintem csak azt fogom rajta játszani, amit konzolra nem adnak ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged