- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szzoo
tag
válasz
Carlos Padre #66 üzenetére
Meg eleganciában. Egyszerűen imádom, hogy régimódi (nincsenek mikrotranzakciók, kártyák), helyette van kihívás, végén elsz@art körök és vért izzadás. Tetszik, hogy felnőttesen közelíti meg az autosportot (nem amerikai tinikre fókuszálva). Egyhamar én sem tudom letenni, mert sokat kell még fejlődnöm.
-
szzoo
tag
válasz
szupermacs #53 üzenetére
Ha általában egyetértesz Zolyval, akkor követed. És akkor hasznosabb is a kritikája, mint egy újságíróé. Őszinte és önazonos véleményt képvisel. Sokat játszik, ennyi elég ehhez a műfajhoz.
-
szzoo
tag
hombre[EU] arra utalt, hogy a Microsoft most változtathatott volna, amit nem tett meg. Mondjuk mint más gyártók saját játékokkal eladhatta volna a gépet.
Én meg arra, hogy úgy néz ki a számok nem a te elméletedet igazolják. Hanem azt, hogy az egy évben megjelenő tucatnyi exkluzív elad pár millió plusz gépet, amire megveszik a Fifát és a többit is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest