- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S20 Ultra 5G - nagy ügy
- Nem maradhat AI nélkül a strapaszekció sem
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
hombre[EU] #16 üzenetére
Első 2 játékom X-re Enhanced cím volt: Shadow of War, Gears of War 4.
Emellé még a Gears 3 is befigyelt, mert 360-ra megvettem és most feltornázták a grafikáját annak is.
Ha most karácsonykor PS4-et veszek, akkor ezek közül csak 1-et tudok rajta játszani, azt sem ilyen minőségben.
360-as játékok is vannak az Enhanced listán, ha már csak az exkluzívokat nézzük. (GoW3 nem játszható PC-n, ha most ez jelenti az exkluzivitást. Bár, szerintem PC nélkül nekem így is exkluzív a GoW4.)
December óta meg már PUBG bundle-ben is lehet kapni a gépet.Az meg más kérdés, hogy vannak akiknek PC-je is van a PS mellé és a mostani generációs MS játékokat is tudják futtatni rajta a Play Anywhere miatt és ezért döntenek a PS mellett. Nekem ilyen szempont nem volt vásárlásnál.
-
RudY
addikt
válasz
hombre[EU] #16 üzenetére
Gamek nélkül? Bakker, alig 1,5 hónap alatt csak 27 játékot vettem hozzá, és nem a szutyvadékokat, hanem a húzós neveket
Ha kételkedsz kapsz fotós listát. Pár hónapig el leszek velük asszem
Ja bocs, ebből az egyik demo - Fifa18. -
Bogyi007
veterán
válasz
hombre[EU] #16 üzenetére
Nem akarom a szokásos vitát megindítani, de azért ezt gondold már át légyszíves újra például ez alapján...
A legtöbbet eladott PlayStation Store játékok 2017-ben (PS4):
FIFA 2018
Call of Duty WWII
Rocket League
GTA V
Crash Bandicoot N Sane Trilogy
Horizon Zero Dawn
ARK: Survival Evolved
FIFA 2017
EA Sports UFC 2
Rainbow Six Siege
Destiny 2
Battlefield 1
Minecraft
Star Wars Battlefront
The Witcher 3: Wild Hunt
Ghost Recon Wildlands
Gran Turismo Sport
Star Wars Battlefront 2
Battlefield 4
Assassin’s Creed OriginsEzen címek közül nézd meg hogy mennyi az amit csak Ps4 konzolon lehet játszani, a többit viszont most már az Xbox One X konzolon lehet a legjobb minőségben elérni. S ott vannak azok a címek az Xboxra még amiket más konzolon nem érhetsz el.
És mielőtt nekem esnél hogy elfogult vagyok az Xbox iránt tavaly nyáron én is beszereztem egy Ps4 Slimet is az Xbox One S mellé és azóta szép számmal költöttem is el zsetont a PsStoreban.
"4K Halo: the_60 _fps + 3 hónap free multi ez a minimum,amit hozzá kellett volna csapni a géphez" - Adtak mellé más játékot...
Új hozzászólás Aktív témák
- PS4 Pro 1TB
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera - eladva luna19, értékelésre vár
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged