- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Ne haragudj, nem rád gondoltam itt most(lévén, hogy több topikban is volt ez most napokban téma és többen is felhozták ezt a cikket, vagy csak utaltak rá), tehát csak úgy általánosságban.
Peace!
Xbox One topikban, a PS-es tulajok nyers számos adataira válaszolt személyeskedő hsz-ekre gondoltam főként.
Az objektív megítélésű hsz-ekkel természetesen semmi baj nincs.
A többiben egyetértek, hogy manapság sajnos nagyon bizonytalan egy-egy konzol jövője, és nehéz tervezni, hogy mi is az okos döntés.
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
maximilian4 #33 üzenetére
Itt inkább mindig azzal van baj, mikor egy Xbox tulaj azt mondja, hogy leszarja az exkluzívokat.. Erre jön egy PS tulaj, hogy "már pedig az exkluzívok király".. Erre jön az xbox tulaj, és behoz egy piacot nem 100%-ban lefedő és abból is csak 20 játékot tartalmazó listát, hogy "Nézdmeg hülye ps-es, csak 3 exkluzív van a listán te gyagya".. és innentől megy megint a labda ide-oda..
Persze, ami itt eddig volt ebben a topikban, az semmi ahhoz képest, ami múltkor volt az Xbox topikban, semmi ráció, objektivitás nélkül 1-2 ember személyeskedésével.
(Félreértés ne essék, nekem van One meg PS4Pro is(BF alkalmából ~90k-ért , abszolút worth to buy it volt) és, ha megkérdezik haverok, hogy mit vegyenek, simán rámondom, hogy PS4 . Mert: több az exkluzív( nem a manga játékokra gondolok, Killzone, Bloodborne, Heavy Rain, Beyond Two Souls, az Uncharted széria, Horizon Zero Dawn ésatöbbi - idén Days Gone ,God of War, Pókember, Become Human + VR-ről nem is beszélve)) És, ha valakinek ez az adag bejön PS vonalon,akár csak 1-2 játék utána meg ott vannak a multiplatform címek... Aztán az ismerős megkérdezi, PS-ed van? Igen.. De jó, veszek Én is. Máris elindult a láncreakció..
Xbox oldalon pedig Forza , Gears of war, egy Quantum break film meg egy Ori and the Blind forest(imádom amúgy) Ja meg hozzá jön még a One X 150-165 k-s ára..
Én meg azt mondom, ha valaki ki tud várni egy akciót, akkor simán 50k-ért vesz egy One S-t, meg 90k-100k-ért egy Ps4Prot és 150k-ból(X árából) élvezheti mindkét platform csodáit.. Teszem azt én is.
Egyébként gondolkodtam, hogy lecseréljem-e a One-t X-re.. de elcsábultam, és megmondom őszintén nem bánom... Nekem 3 hajszállal több, meg 10 méterrel nagyobb látótávolság, meg 10 mp-cel előbb való játék betöltődés nem ér fel a PS által nyújtott játék kínálattal. Ha meg jövőre beindul a VR szekér Sony részéről, akcióban megint ott vagy, hogy PS4 Pro + VR ismét One X árából kb megvan..
És ezért írja le minden PS tulaj, hogy mi a véleménye, mert nem csak az Xboxos "minden exkluzív szar, One X nyers erő kell" ... Mindenki tudjon dönteni, aki bejön ide olvasni.
Szóval az Én szavazatom One S + PS4 Pro és a kecske is jól lakott, a káposzta meg megromolhat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bittorrent topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- KONZOL beárazás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- ROG ALLY (RC71L) - Z1 Extreme, 512gb SSD
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest