- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee001
őstag
-
zolee001
őstag
Elöször is gratula géphez,legyen sok örömöd vele
továbbiakban: nem nagyon láttam még wines gépet(lehet az bármilyen atomerőmű, desktop vagy noti) úgy viselkedni mint macet, bármikor kinyitom (vagy desktop előtt egér megmozdít) plafon 2mp alatt(kinyit+ujj odatesz) már ugyan ott vagyok ahol abbahagytam a munkát.
Ezzel nem nagyon értek egyet,Windowsos vonnalon is vannak jo megoldások
Csak mellesleg 2010 es Sony VAIO 4db SSD Raid 0 ban gyárilag Hybrid video kártya stb stb,drága volt az tény de az Apple árazásához köze nincs és 1 kg a gép valamint az akkori Macekben a Seagate 500as hybrid vinyok voltak.
Nem olvastam végig (még) a cikkedet,hogy mire használod de én komolyabb számitási feladatokra 2 perc alatt csinálok egy virtuális gépet az Azure-ban vagy AWS-ben ,16 proci 128 GB ram elég aztán miután végzett törlöm,pár usd-be kerül.lehet, de lehet, de érdemes fontolóra venned, ha szerinted presztizs.. miszerint ha egy fontos tárgyalásra érkezel, azt is nézik, milyen autóval gurulsz be, hogy öltözöl fel, milyen órád van, milyen eszközön dolgozol, és még sorolhatnám...
Nem a ruha teszi az embert.hallottad már talán
A kocsi az övé avagy kölcsönzött esetleg lopott? Amennyiben az övé mennyi van még a 10 éve részletböl?:-)
Óra Rolex? Kedves barátom anno igen megörült amikor New Yorkban dicsekedett nekünk ,hogy mekkora mázlija volt amikor a Time Squaren 50 usd-ért vett egy Rolexet:-)
Sajnos az én munkáltatoim nem azt nézik,hogy milyen eszközön dolgozom (pont leszarják) hanem,hogy milyen a munka minösége és ,hogy kész van e.
Ne haragudj de igen erös sznobizmus érzödik az idézett mondataitból ezért is irtam le a saját véleményem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nyomtató topik
- EA Sports WRC '23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged