- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xero
nagyúr
T440s pont ugyan úgy áll fel alvásból, mint anno bármelyik Mac-em (többek között a touchbaros is). Ettől függetlenül a Mac OS még mindig jobb, és érezhető, hogy a vasakhoz van reszelve a rendszer. Ez tény. Én is jobban kedvelem. Viszont réges régen nincsen már olyan nagy difi user experience terén.
-
Xero
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #90 üzenetére
és (#92) hallador:
Nos nálam a MacPro elhanyagolásával és a MBP billentyűzetével betelt a pohár. Amit meg kell oldanom Mac OS-en, azt megoldom virtualizálva.
Jelenleg a MP-t egy Ryzen 2700x helyettesíti, de erősen töröm a fejemet, hogy beleugrok egy 16-os 2nd gen threadripperbe, de majd meglátjuk.
A laptop átmenetileg egy Thinkpad T440s, amit hamarosan cserélek egy T480s-re, bár megvárom mi lesz a Thinkpad Extreme pletykákból. Ha kihoznak egy i9-es gépet HDR kijelzővel, ami kibírja órajel nyirbálás nélkül, akkor lehet megér egy misét.OS szinten pedig a main mindenhol Win 10 (kiherélve, élhető), virtualizálva pedig továbbra is két marék rendszer. Mindenféle GNU/Linux, BSD, meg ami éppen beesik tesztre.
A gond ott kezdődik, hogy párom viszont ragaszkodik a Mac OS-hez körme szakadtáig. Ami szép és jó, ameddig él a 2013-as retinája. Viszont ha az kifogy a szuszból, vagy elpatkol, akkor vakarhatom a fejemet. Bohóc touchbaros gép nem lesz a háznál az hétszentség!
Nem ide kapcsolódik, de ugyan így nem szimpatikus az X-es iPhone sem már. Ott is közröhej a touch id kukázása. Az iOS-ről és a "memoji"-ról pedig már nem is tudok úgy írni, hogy ne repüljek pihenőre.
Még a kritikus tömeg fenntartja az Apple-t, ez nem is kérdés. Egyszerűen a megszokás és a kritikus tömeg megvan. Viszont a vállalati kultúra, a "lelke" a cégnek kb a '97 előtti időket idézi.
(#93) Alvin_ti4200: Nekem a 32 is szűkös az asztalin, de heroin áron mentek a magasabb órajelű stickek, márpedig az ryzen meghálálja. A 12GB a tp igazi szenvedés néha. Nem is igazán merek virtualizálni rajta semmit, inkább remote.
-
Xero
nagyúr
Én képtelen voltam megszokni a billentyűzetet. Egyszerűen idegesítő és fárasztó használni. A touchbar egyszerűen marhaság.
A hőháztartás sem volt az igazi, de az vajmi kevéssé zavart. i9-nél már lehet zavarna. A portok hiánya szokható, de az is idegesítő.Részemről 17 év Mac-ezés után váltottam, mind laptop mind pedig desktop vonalon is. Szép-szép, de számomra nem elfogadható.
Ettől függetlenül még mindig gyönyörű gép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Precision 7550 15.6" FHD IPS i9-10885H RTX 3000 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest