Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gyugyo1010
tag
-
atedg
tag
válasz
105kacsa #249 üzenetére
szia!
pontosan ezért pattogok az ext3-on mert vissza szeretnék térni cm7.2-re
nagyon szép és jó és stabil meg minden de szerintem egy hangyányit "várósabb" ez a MSBJB rom mint a CM7.2.kb az az érzetem mint amikor a pulse-omat cseréltem a defyre...
de hát ez köztudott hogy kéne még alá egy kis vas...
igen amúgy simán a cm7.2, (előtte wipe mindenre) -ra tettem fel
szal léci tippeket kérek hogy miért nem megy vissza, és mi a módja...köszi
-
-
bibliator
aktív tag
Igen, ezt már néztem.
Az a bajom, hogy itt csak ezek közül tudok választani:
- Nincs esemény
- Megnyitás/bezárás menü
- Alkalmazás előzmények
- Kereső asszisztens
- Hang alapu keresés
- Alkalmazáson belüli keresésA CM7-ben legalább is a WR-nál itt a beállítások között volt egy olyan, hogy program megnyitása (valami ehhez hasonló, és kiválasztottam amit akartam). Így én a menü gomb hosszú gombnyomásra kiválasztottam a totalcommandert, a home hosszú nyomására pedig az óra beállítását.
Itt most nem ajánlja fel ezt, vagy én vagyok a béna és nem látom, lehet.....
Ezért kérdeztem, hogy ez CM 10 sajátosság, hogy nem lehet ezt az opciót behozni vagy benne volt, csak kivetted. Ilyesmi. Vagy bele lehet-e tenni?Köszi
-
pattantyu
tag
Amikor elindul a telefon, akkor kirak egy logot, egy Motorola logot, ami az MSB telepítése után nekem megváltozott. Eddig egy piros szokásos motorola logo volt, most más lett, fehér, keskeny kék körrel. Erre gondolok.
Nincs valakinek egy videója, hogy nála milyen gyorsan fut ez a ROM? Nagyon tetszett, de a sebesség miatt le kellett ugye szednem. Talán nálam nem volt 100-as valami, bár vannak kétségeim...
-
pattantyu
tag
Nem ott néztem, hanem a Tunerban, ott írta ki, hogy 70MB körül van a szabad memória. Most töröltem a kártyáról mindent.
Tudom, hogy a Tunerban be lehet állítani, csak meglepett, hogy a recoveryben 1200MHz-re állítottam, utána a Tunerben a max 800 jelent meg. Felhúztam 1200-ra, de utána nem gyorsult igazán semmit.
-
pattantyu
tag
1. Wipe davlik cache, wipe cache
2. wipe data
3. zip telepítése sd-ről
4. wipe davlik cache, wipe cache
5. reboot
6. root jog megadás.Szerintem kb. ezt írtad le. SD format nem volt, nem szoktam, eddig nem volt emiatt gond. Amúgy miért érdemes megcsinálni? Rajta van egy csomó cucc, zenék, térképek, mentések. Elég ezeket menteni, utána mehet a format?
Amúgy ez volt bármelyik 7-nél frissebb CM verzióval nálam. A 9-es is, meg a 10-is elég lassú volt, sőt a 10 nagyon, hasonlóan a tiédhez. Ahogy látom nem a memória a gond, abból 70MB mindig szabad kb., de a proci túl sokszor megy 100%-on.
Amúgy az Android Tunerben beállított CPU frekvencián megy a rendszer, vagy a recoveryben beállított számít? Azt vettem észre, hogy amikor felvittem 1200-ra, akkor a Tunerben az eredeti 1000 helyett csak 800-at mutatott. Ezután felvettem ott is 1200-ra, de nem vettem észre változást igazán. A cpu kezelését interactive-on hagytátok?
-
-
bibliator
aktív tag
Bekapcsoltam ott most már én is mindent. A kérdésem az, hogy a főmenüben az Android Tuner beállítása között van egy Start ikon. Azt be kell kapcsolni, hogy a Tuner háttérben mindig fusson és érvénybe lépjenek azok a változások amiket beállítok?
A tunerben csak 1000-ig mutat mindent, hogy lehet 1200-ra vagy 1100-re tenni?
Egyébként eddig eszméletlen jól muzsikál rajta minden a Miui v4-nél sokkal gyorsabb. Azt kell mondjam, hogy érzetre kb. olyan gyors, mint a GB ROM-os WR 1.7-em volt. Nem olyan gyors mint a WR 2.1-em volt, de majd meglátom a Tuner beállítások miatt mi lesz.
Szóval teljesen használható, az aksi idő még nem kialakult, majd 3 lemerítési ciklus után tudok viszonyítani máshoz. Nekem most ez a befutó, nem hiszem hogy váltok. Esetleg az újabb JB vonalas főzetedre
Köszi
-
bibliator
aktív tag
Ez az optimalizálás mit jelent pontosan? Plusz appokat teszel fel, vagy rendszerszintű változást is jelent?
Azért kérdem, mert lényegében én olyat szeretnék, ami zenére optimalizált, de jó fényképeket is csinál, meg videót és aksikímélő, meg mindent be lehet állítani rendszer szinten.
Zenére powerampot használok, camera zoom fx-et a fényképezésre és ha már megvettem őket ezeket is szeretném használni (amíg nincs jobb), így nem várnék a fényképezésre és videóra optimalizált változatodra, ha csak programok a mások.
Vagy esetleg oda vissza járhatóak a főzeteid? Azaz fel tudom tenni a mostanira wipe data nélkül a másikat?Amúgy köszi, hogy csinálsz ilyen főzeteket! A sima quarxosat nem merném feltenni.
-
bibliator
aktív tag
Köszi!
Ha nem tesz kárt benne akkor nem veszem visszaKöszi a munkád.
Nekem vannak a miuiban nagyon tetsző dolgok, de valahogy a CM vonalnál több mindent lehet állítani, ezért lehet, visszatérek arra a vonalra.
Azért lehet kipróbálom Miuidat is, hátha több mindent lehet állítani benne mint az SB V4-ben. -
nud
tag
Szép,jónak tűnik..
Bár nekem még 1kicsit lomha,de gondolom pár beállítás dob rajta...
Az elején a beállítás varázsló kifagyott a super user miatta,de miután bezártam,és elindult,adtam hozzáférés,így most gond nélkül indul...
Amúgy a news and weather-t használja vki? Nekem az első h törlöm!
Személy szerint érdekelne h miket kéne beállítani a gyorsabb működés érdekében!
Tapasztalat hiányába nem szívesen piszkálok a a.tuner-ban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Háztartási gépek
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mesterséges intelligencia topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen GPS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest