- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pattantyu
tag
válasz
gyugyo1010 #88 üzenetére
Ok, bár ez eddig is kb. így volt. Mobilnet mindig aktív, a lassulás miatt meg újra indítottam néhányszor...
-
pattantyu
tag
válasz
gyugyo1010 #86 üzenetére
Adok neki még egy esélyt. Már ugye megvolt a kártyán a format. Azóta rárakott pár dolgot, de azt letöröltem, csak a nekem kellő dolgok vannak fent. Meglátjuk...
-
pattantyu
tag
Amikor elindul a telefon, akkor kirak egy logot, egy Motorola logot, ami az MSB telepítése után nekem megváltozott. Eddig egy piros szokásos motorola logo volt, most más lett, fehér, keskeny kék körrel. Erre gondolok.
Nincs valakinek egy videója, hogy nála milyen gyorsan fut ez a ROM? Nagyon tetszett, de a sebesség miatt le kellett ugye szednem. Talán nálam nem volt 100-as valami, bár vannak kétségeim...
-
pattantyu
tag
Nem ott néztem, hanem a Tunerban, ott írta ki, hogy 70MB körül van a szabad memória. Most töröltem a kártyáról mindent.
Tudom, hogy a Tunerban be lehet állítani, csak meglepett, hogy a recoveryben 1200MHz-re állítottam, utána a Tunerben a max 800 jelent meg. Felhúztam 1200-ra, de utána nem gyorsult igazán semmit.
-
pattantyu
tag
1. Wipe davlik cache, wipe cache
2. wipe data
3. zip telepítése sd-ről
4. wipe davlik cache, wipe cache
5. reboot
6. root jog megadás.Szerintem kb. ezt írtad le. SD format nem volt, nem szoktam, eddig nem volt emiatt gond. Amúgy miért érdemes megcsinálni? Rajta van egy csomó cucc, zenék, térképek, mentések. Elég ezeket menteni, utána mehet a format?
Amúgy ez volt bármelyik 7-nél frissebb CM verzióval nálam. A 9-es is, meg a 10-is elég lassú volt, sőt a 10 nagyon, hasonlóan a tiédhez. Ahogy látom nem a memória a gond, abból 70MB mindig szabad kb., de a proci túl sokszor megy 100%-on.
Amúgy az Android Tunerben beállított CPU frekvencián megy a rendszer, vagy a recoveryben beállított számít? Azt vettem észre, hogy amikor felvittem 1200-ra, akkor a Tunerben az eredeti 1000 helyett csak 800-at mutatott. Ezután felvettem ott is 1200-ra, de nem vettem észre változást igazán. A cpu kezelését interactive-on hagytátok?
-
pattantyu
tag
válasz
bibliator #72 üzenetére
Nincs semmi extra app. Ezek vannak fent: navigon, navitel, locus, endomondo, facebook, parkolóóra, skype, im+, whatsapp, viber, adobe reader, camscanner, colornote, dolphin browser, oe file manager, flash player, időkép, moboplayer mx player, opera mini, shazam (vagy soundhound), teamviewer, super backup, tracker booster, zonecalc.
Nekem a CM7.2-höz képest sokkal lassabb. Ha app-ot friisít, akkor teljesen megáll a telo, nem is lehet használni.
Megcsináltam az ext4, ext3 cserét. Erre gyanakodtam én is, csak nem tudtam miként lehet megoldani. Végül megtaláltam. Így is a .androidsecure-ra azt mondja, hogy nem tudta felülírni, illetve az MSB-s logoval indul az elején. Különben úgy néz ki simán megy a CM7.2. Mondjuk örülnék, ha jól futna az MSB, de sajnos nem akarja az igazat...
Köszi!
-
pattantyu
tag
Sziasztok!
Felraktam a 2.2-es ROM-ot. Nekem nagyon lassú. Megcsináltam minden beállítást az Android Tuneren, a System Manager-nel minden onra van rakva, minden boot-tal indul. A procit felhúztam 1200-ra, tehát már ez se kéne, hogy gond legyen. Azt látom, hogy a proci sokszor 100%-on megy. Aztán mar annyira lassúnak éreztem, hogy nandroid backupból vissza akartam rakni a CM7.2-t. Viszont nem akarja rendesen visszarakni. Mindig egy kevert rendszert kapok, ami a CM7.2, meg az MSB összeolvasztása. Csomószor írja ki a recovery, hogy nem tudja elérni az sd kártyát. Tehát valami nagyon nem tetszik neki. Miért lehet ez? Mivel lehet mégis visszarakni az előző rendszeremet?
Köszi előre is a segítséget:
Péter
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 3
- OLED TV topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Formula-1
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest