Új hozzászólás Aktív témák
-
105kacsa
őstag
válasz
bibliator #211 üzenetére
A szenzor, képernyő felett helyezkedik el, és lekapcsolja a kijelzőt, ha telefonálunk. Ez arra jó, hogy telefonbeszélgetés közben ne érintkezzen az arcbőrünk az érintést detektálni képes képernyővel, ez által ne rakjul le véletlen a telefont stb. Az angolul proximty sensor névre hallgató érzékelő egy boolean értékkel tér vissza, ami jelzi, hogy van-e valamilyen objektum az érzékelő előtt, tehát a klasszikus értelemben vett közelség-érzékelésre, azaz a tárgyak távolságának megállapítására nem alkalmas.Ez ebben a rom-ban nem lett változtatva!Aki akar vele játszani(nem próbáltam) [link]
-
bibliator
aktív tag
válasz
bibliator #209 üzenetére
Szerintem megvan a ludas!
A közelség érzékelő vagy hogyan is hívják, későn kapcsolja ki a képernyőt. Szinte csak akkor, ha a füledre teszed a telefont. Ha már egy kicsit eltartod, akkor visszakapcsol a képernyő.
105kacsa!
Ezen lehet állítani? Milyen közelről nézze, vagy mekkora késleltetéssel? Mert szerintem ez valahogy meg van változtatva ebben a romban. -
105kacsa
őstag
válasz
bibliator #94 üzenetére
,,CM 10 sajátosság, hogy nem lehet ezt az opciót behozni" nemvolt benne és így nem is vettem ki.,,Vagy bele lehet-e tenni?" nem tudom még ez a lehetőség nem hiányzott így nem is foglalkoztam vele.Biztos van megoldás rá ha nem ma akkor holnap vagy x idő múlva-ezért jó az android minden nap hoz valami újat
-
pattantyu
tag
válasz
bibliator #72 üzenetére
Nincs semmi extra app. Ezek vannak fent: navigon, navitel, locus, endomondo, facebook, parkolóóra, skype, im+, whatsapp, viber, adobe reader, camscanner, colornote, dolphin browser, oe file manager, flash player, időkép, moboplayer mx player, opera mini, shazam (vagy soundhound), teamviewer, super backup, tracker booster, zonecalc.
Nekem a CM7.2-höz képest sokkal lassabb. Ha app-ot friisít, akkor teljesen megáll a telo, nem is lehet használni.
Megcsináltam az ext4, ext3 cserét. Erre gyanakodtam én is, csak nem tudtam miként lehet megoldani. Végül megtaláltam. Így is a .androidsecure-ra azt mondja, hogy nem tudta felülírni, illetve az MSB-s logoval indul az elején. Különben úgy néz ki simán megy a CM7.2. Mondjuk örülnék, ha jól futna az MSB, de sajnos nem akarja az igazat...
Köszi!
-
gyugyo1010
tag
válasz
bibliator #35 üzenetére
Telefon újraindít, kék lednél lefele hangerő gomb.
cpu settings...ott van 4 lépcsőben a proci órajelei,neked a 4.et (legalsót) kell állítani.
10esével tudod emelni vagy csökknenteni.
Ha beállítottad a kívánt órajelet, go back 1szer...
Lenavigálsz a képernyő legaljára, ahol van a SAVE... reboot! -
105kacsa
őstag
válasz
bibliator #25 üzenetére
,,olyat szeretnék, ami zenére optimalizált, de jó fényképeket is csinál, meg videót és aksikímélő, meg mindent be lehet állítani rendszer szinten" az nem fog menni kellene még + egy processzor mag + 512 mega ram. Igen plusz appok+felesleges dolgok kipucolása valamint tweak és különböző értékek átírása az optimalizálás,kihozni a legtöbbet az adott hardverből.,, Azaz fel tudom tenni a mostanira wipe data nélkül a másikat" ezt soha nem szoktam javasolni(ajánlott telepítés) sok bosszúság forrása lehet. Egyébként nem értem miért féltek a wipe datától. Nagyon jó mentő progik vannak(Sms Backup, MyBackup amit használok)10-20 perc egy tiszta telepítés+ visszállítás
-
-
105kacsa
őstag
válasz
bibliator #10 üzenetére
Kell a rendszerhez az 1100 Mhz?Nekem lassan 1 éve 1200Mhz fut a proci. Szükség van pl navigáció közben jön sms utána egy email és még befut egy hívás is.Ilyenkor 1000Mhz 100% terheléssel fut a proci(melegszik)és végül lefagy.Ugyanekkor 1200Mhz-n 70-80% a terhelés nem melegszik nem fagy.Egyébként a Motorola ugyan ezt a cpu-t gyárilag egy másik telefonban kihozta 1200Mhz-n is.De ha neked sok vedd vissza a bootmenu/cpu settings-ben.
-
nud
tag
igen,segített valamennyire.
De a kevésből nem lehet többet kihozni!
Gyári rom volt,amit 7végén raktam felOOTED_No_Signed.sbf
Van pár dolog,amit meg kell találnom/kicsit szokatlan de nem vészes!
Pl ha lehúzom a csuszkát az értesítéseknél,nincs olyan h törlés..
Igaz még nem sok időt szántam mindenre..Kacsa:már emlékszem miért nem szeretem a weathert:hiába írom be a lakhelyem v helymeghatározást:
sose azt mutatja..
Annyira nem érzem ennek szükségét,és híreket nem nagyon olvasok! Ízlések ,és pofonok!amúgy még 1x köszi h időt/energiát fektetsz bele,és meg is osztod! XD
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11T Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- GAMER PC - RYZEN 5 5500 / ASUS RTX 2060 / AORUS 16GB DDR4 / 512GB SSD / 500GB HDD
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest