Új hozzászólás Aktív témák
-
105kacsa
őstag
Nem tudom hogy miért foglalkoztok az ext3/ext4 témával,csak ha cm7-re,miui-ra vagy régebbi cm10-re akarsz visszatérni akkor kell a tools-ban formázni.Január óta nálam a kezdeti csengőhang bug-ot leszámítva hibamentes
-
105kacsa
őstag
válasz
gyugyo1010 #231 üzenetére
Artix 2 MSB coming soon
-
105kacsa
őstag
Eljött a búcsú ideje, de a defy+ a családban marad így ha lesz érdemi változás akkor természetesen lesz frissítés is.Akinek problémája van it ovasgathat [link] felrak RSD-vel egy SBF-t root-cwm sd format és go MSB -----------------Artix 2 MSB coming soon
-
105kacsa
őstag
válasz
bibliator #211 üzenetére
A szenzor, képernyő felett helyezkedik el, és lekapcsolja a kijelzőt, ha telefonálunk. Ez arra jó, hogy telefonbeszélgetés közben ne érintkezzen az arcbőrünk az érintést detektálni képes képernyővel, ez által ne rakjul le véletlen a telefont stb. Az angolul proximty sensor névre hallgató érzékelő egy boolean értékkel tér vissza, ami jelzi, hogy van-e valamilyen objektum az érzékelő előtt, tehát a klasszikus értelemben vett közelség-érzékelésre, azaz a tárgyak távolságának megállapítására nem alkalmas.Ez ebben a rom-ban nem lett változtatva!Aki akar vele játszani(nem próbáltam) [link]
-
105kacsa
őstag
MSB JB 3.0 Final edition még ma!
-
105kacsa
őstag
I promise.I will be back...MSB JB 3.0 coming soon!
-
105kacsa
őstag
Ha figyelmesen végigolvasod a leírásom az oldal tetején akkor minden kérdésre kapsz választ.,,Ez olvastam " a JB romokhoz kevés a telefonunk hardverileg..." ez SB véleménye részben igaz de van rá megoldás.Olvasd el a hozzászólásokat is itt.Közös kernel így 52. (2ndboot builds: one build for mb525&526)tehát nincsen külön 525 és 526
-
105kacsa
őstag
válasz
bibliator #94 üzenetére
,,CM 10 sajátosság, hogy nem lehet ezt az opciót behozni" nemvolt benne és így nem is vettem ki.,,Vagy bele lehet-e tenni?" nem tudom még ez a lehetőség nem hiányzott így nem is foglalkoztam vele.Biztos van megoldás rá ha nem ma akkor holnap vagy x idő múlva-ezért jó az android minden nap hoz valami újat
-
105kacsa
őstag
válasz
forest601 #67 üzenetére
Beállítások-Wi-fi-speciális-wi-fi alvásigénye.Proci 1200-ra a letöltési link felett itt az oldalon megtalálod,,(Nézd meg az Android Tunerban a CPU Mgr a CPU szinteket,ha a felső érték 1000 akkor Újraindítás-Bootmenu és a Cpu beállításokban görges le és mentsd el(save)" Android Tuner szintén itt a hozzászóásokban(#54) bibliator hsz. FOTA-ról frissítés nem lesz,de itt és mind a három defy/defy+ fórumban lesz jelezve a frissítés.
-
105kacsa
őstag
válasz
Acula M.D. #65 üzenetére
Nem használok ilyeneket
-
105kacsa
őstag
Akinek kell bár nem ajánlom!Email kiliens [link] Gtalk [link] Nem véletlen nincs benne! Be lehet állítani a szinkronizálást az összes levelezőben a Gmail-os fiókkal.(nekem a freemail és a citromail-nál is be van és előbb megkapom az oda küldött leveleket a mobilon Gmail-ben mint a pc-n a freemailos vagy citromailos fiókban)Felesleges erőforrás zabáló az email kliens,Gtalk szintén!
-
105kacsa
őstag
Frissítve MSB JB 2.1!
-
105kacsa
őstag
válasz
gyugyo1010 #42 üzenetére
Beállítások-Wi-Fi-Speciális-Tartsa bekapcsolva a wi-fit-
-
105kacsa
őstag
Nincsen szükség a gyári email kliensre, nekem a freemail-os fiokom be van állítva hogy szinkronizáljon a gmail-essel. Ha küldenek egy levelet a freemai-emre előbb megjelenik csipog gmail mint ahogy freemail-ben a pc-n megjelenne.De a citromailnál is így van.Szóval állítsd be a fiók szinkronizálást és a gyári email klienst felejtsd el csak plusz erőforrás zabáló app.
-
105kacsa
őstag
válasz
bibliator #25 üzenetére
,,olyat szeretnék, ami zenére optimalizált, de jó fényképeket is csinál, meg videót és aksikímélő, meg mindent be lehet állítani rendszer szinten" az nem fog menni kellene még + egy processzor mag + 512 mega ram. Igen plusz appok+felesleges dolgok kipucolása valamint tweak és különböző értékek átírása az optimalizálás,kihozni a legtöbbet az adott hardverből.,, Azaz fel tudom tenni a mostanira wipe data nélkül a másikat" ezt soha nem szoktam javasolni(ajánlott telepítés) sok bosszúság forrása lehet. Egyébként nem értem miért féltek a wipe datától. Nagyon jó mentő progik vannak(Sms Backup, MyBackup amit használok)10-20 perc egy tiszta telepítés+ visszállítás
-
-
105kacsa
őstag
válasz
gyugyo1010 #15 üzenetére
-
105kacsa
őstag
válasz
bibliator #10 üzenetére
Kell a rendszerhez az 1100 Mhz?Nekem lassan 1 éve 1200Mhz fut a proci. Szükség van pl navigáció közben jön sms utána egy email és még befut egy hívás is.Ilyenkor 1000Mhz 100% terheléssel fut a proci(melegszik)és végül lefagy.Ugyanekkor 1200Mhz-n 70-80% a terhelés nem melegszik nem fagy.Egyébként a Motorola ugyan ezt a cpu-t gyárilag egy másik telefonban kihozta 1200Mhz-n is.De ha neked sok vedd vissza a bootmenu/cpu settings-ben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest