- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
bibliator
aktív tag
Meg állandóan gyilkolja a programokat. Ugye van benne task killer is. Szerintem ez is lassítja.
Viszont a memória figyelője fényévekkel jobb mint a beépített. Megnézem a tunerben mi eszik sok memóriát azok küzül, amit nem használok, majd lefagyasztom. Így elhallgatnak örökreUtána tunert is fagyasztok.
-
bibliator
aktív tag
Én is nagyon meg vagyok vele elégedve.
Mentek is így egy backupot -
bibliator
aktív tag
válasz
bibliator #209 üzenetére
Szerintem megvan a ludas!
A közelség érzékelő vagy hogyan is hívják, későn kapcsolja ki a képernyőt. Szinte csak akkor, ha a füledre teszed a telefont. Ha már egy kicsit eltartod, akkor visszakapcsol a képernyő.
105kacsa!
Ezen lehet állítani? Milyen közelről nézze, vagy mekkora késleltetéssel? Mert szerintem ez valahogy meg van változtatva ebben a romban. -
bibliator
aktív tag
válasz
gyugyo1010 #200 üzenetére
Ezt csinálom
-
bibliator
aktív tag
Valami nálam nem stimm....
Valami lezabált deepsleepben 50%-ot a telefonomnál......szép egyenletesen, pár óra alattAz "Android rendszer"-re mondja hogy nagy akku zabáló
-
bibliator
aktív tag
Leírnám a tapasztalataim az android tunerrel kapcsolatban, hogy mire jöttem rá. Hátha ezzel segítek.
Először is itt kezdeném: Menj az android tuner task managerjéhez
Nyomd meg a Memory gombot, válaszd ki az "Used Memory"-t. Íg azt fogod látni, mi mennyit eszik.
Nyomd meg az Excluded gombot, így látni fogod azokat a programokat is, amiket az android tuner task killerje nem gyilkol ki.Nyomd meg a System gombot, így látod a rendszer alkalmazásokat is. Szóval így látsz mindent, mi mennyit teszik.
A system Tweaks/ Memory nál láthatod ezt grafikusan, hogy mennyit eszik a rendszer kernel, mennyit a system, és mennyit a felhasználói programjaid.
Szóval vissza a task managerhez:
Ha pl kiválasztasz egy programot (ráböksz) akkor feljön egy beállítási ablaka:Ha azt akarod, hogy a tuner legyilkolja
, akkor semmi mást nem kell tenned, mint ráklikkelsz az Include gombra. Ha van olyan program amit pedig szeretnél, hogy mindig a memoban maradjon, ott értelemszerűen az ellenkező esetet csináld. Azaz Exclude legyen fenn megjelenítve.
Na most visszamegyünk a task managerbe, fenn klikk a sarló-kalapács
gombra. Bejön egy menü.
Kiválasztod az active tweaks menüpontot és garázdálkodhatszAz auto-killben, be tudod állítani, szerintem itt már elég értelemszerű, hogy az include, exclude értékre beállított programokkal hogyan bánjon a tuner. A képernyőt kikapcsolod, vagy ha be mit tegyen.
A Screen-off behavior menüben pl kikapcsolhatod, hogy a wifit ne kapcsolja le ha a képernyőt lekapcsolod. Stb. Ez már szeritnem eléggé érthető innentől. Akinek nem, az ne nyúlkáljon bele.Alapjában véve, amit nem tudsz mi, ahhoz ne nyúlj
Ennyi!
-
bibliator
aktív tag
Egy kérdésem lenne 105kacsa
a 2.2-ben a videó felvétel az LG camera nélkül is működött nem?
Ebben miért nem? Csak kiszedted? Ha igen akkor lehet kérni, linkeld be ide?Köszi
-
bibliator
aktív tag
válasz
gyugyo1010 #133 üzenetére
A hívásnál vannak gondjaid, hogy nem hallanak vagy ilyesmi?
Csak azért kérdem mert másnak volt. -
bibliator
aktív tag
Köszi a frissítést!
Lenne egy kérdésem:
"wipe battery stats utána 2-3 alkalomal 10% merítés majd full töltés"Ez azt jelenti, hogy 10%-ot kell meríteni, vagy 10%-ra meríteni.
Lehet 0%-ra meríteni és utána full feltöltés vagy lényegtelen?Köszi
-
bibliator
aktív tag
Én is SB MIUI-járól tértem át erre a romra, igaz decemberben, azóta ugye SB fejlesztett biztos rajta, így a véleményem nem teljesen mérvadó a mostani állapothoz.
Azt kell mondjam, hogy az MSB JB 2 rom. ahhoz az állapothoz képest amin akkor a miui volt, számomra jobb.
Ugyan olyan gyors, és kevesebb buggal (pl normálisan működik a hardvergomb világítás....)Én úgy tértem át, ahogy kacsa leírta. Wipe data kell, meg cache is meg dalvik is.
-
bibliator
aktív tag
Igen, ezt már néztem.
Az a bajom, hogy itt csak ezek közül tudok választani:
- Nincs esemény
- Megnyitás/bezárás menü
- Alkalmazás előzmények
- Kereső asszisztens
- Hang alapu keresés
- Alkalmazáson belüli keresésA CM7-ben legalább is a WR-nál itt a beállítások között volt egy olyan, hogy program megnyitása (valami ehhez hasonló, és kiválasztottam amit akartam). Így én a menü gomb hosszú gombnyomásra kiválasztottam a totalcommandert, a home hosszú nyomására pedig az óra beállítását.
Itt most nem ajánlja fel ezt, vagy én vagyok a béna és nem látom, lehet.....
Ezért kérdeztem, hogy ez CM 10 sajátosság, hogy nem lehet ezt az opciót behozni vagy benne volt, csak kivetted. Ilyesmi. Vagy bele lehet-e tenni?Köszi
-
bibliator
aktív tag
Szia 105kacsa!
Egy kérdésem lenne.
CM7 vonalon a hardveres gombokra be lehetett állítani app-ot is, hogy induljon el hosszú lenyomásra. Itt nem tudok kiválasztani ilyet. Ez a CM10 specifikáció miatt van? Ezzel lehet kezdeni valamit a későbbiekben?köszi
-
bibliator
aktív tag
válasz
pattantyu #71 üzenetére
Nálam még 1000-en se lassú. Van valami általad feltelepített app, ami szerintem megfogja a rendszert. Nálam csak akkor lassul be ha szinkronizál, vagy app frissítést tölt le a marketből, de nem vészes.
A visszaálláskor visszacsináltad az ext4-et ext3-ra, mielőtt romoltál?
-
bibliator
aktív tag
Köszi megint a frissítést!
Egyébként a 2.1-el 3 napot ment a defym! Igaz annyira nem nyúztam, de már ki merem jelenteni, hogy számomra akku használatban is a ROM elérte a GB-s szintet!
-
bibliator
aktív tag
Ha valakit érdekel, itt megtaláltam az android tuner helpjét
-
bibliator
aktív tag
Az Android tunerben az App Mgr-ben ha egy programra ráklikkelek és feljön a program beállítása, akkor ott
a Nice: low-Hi csúszka mit takar? Az include és az excluded?
A Declared Permissions részben be lehet pipálni csomó mindent. Az mit takar?
Itt lehet engedélyeket adni a programnak, mert ha nem akkor az andoid tuner letilt dolgokat?Köszi
-
bibliator
aktív tag
Ha az android tunereben azt akarom beállítani, hogy ne figyeljen egy programot, ha háttérben futtatom ne lője ki, azt hogyan lehet?
Az App Mgr, rész program kiválasztása excude gomb megnyomása jelenti ezt?Az a bajom, hogy van egy diktafon programom, amit elindítok megy. Ha kikapcsolom a telefon képernyőjét és háttérben futtatom a programot tovább, akkor lelövi az android tuner...
-
bibliator
aktív tag
Egy kérdésem lenne. Valahol ki lehet kapcsolni, hogy töltéskor a led ne világítson?
-
bibliator
aktív tag
Bekapcsoltam ott most már én is mindent. A kérdésem az, hogy a főmenüben az Android Tuner beállítása között van egy Start ikon. Azt be kell kapcsolni, hogy a Tuner háttérben mindig fusson és érvénybe lépjenek azok a változások amiket beállítok?
A tunerben csak 1000-ig mutat mindent, hogy lehet 1200-ra vagy 1100-re tenni?
Egyébként eddig eszméletlen jól muzsikál rajta minden a Miui v4-nél sokkal gyorsabb. Azt kell mondjam, hogy érzetre kb. olyan gyors, mint a GB ROM-os WR 1.7-em volt. Nem olyan gyors mint a WR 2.1-em volt, de majd meglátom a Tuner beállítások miatt mi lesz.
Szóval teljesen használható, az aksi idő még nem kialakult, majd 3 lemerítési ciklus után tudok viszonyítani máshoz. Nekem most ez a befutó, nem hiszem hogy váltok. Esetleg az újabb JB vonalas főzetedre
Köszi
-
bibliator
aktív tag
Szia 105kacsa!
Fenn a képeknél a System Tweaks-es képnél minden be van kapcsolva.
Ez instrukció? Te így használod?Szuper a fözeted!
-
bibliator
aktív tag
Sziasztok!
Na végre volt időm és feltettem 105Kacsa főzetét! Köszi 105Kacsa!
Szerelmes lettem újra a telefonomba. Végre a szokott környezet és beállítási lehetőségek.
Eddig nincs Fc. Most lakom be.Eddig szuper. Egy kicsit mondjuk sokat fogyaszt energiát. Ezen lehet állítgatni, valamit finomhangolni?
Szeretném jobban érteni mit mivel lehet állítani. Ha lehet kilőni, ami nekem nekem nem kell, hogy még több memo maradjon és esetleg jobb legyen az akku idő
Lenne egy pár kérdésem:
Ha jól láttam 1000 a max órajel. Hol lehet feljebb állítani, mert ahol lehet nézni ott 1000 felé nem engedi? CWM-ben?
Mi az a I/O ütemező? Van a memóriakezelésben zRam és KSM ezek mik?Az android tuner marha jó program csak hogyan és mit érdemes vele belőni.
5 órája nyüstölöm a telefont, fele ébrenlétben volt, screen on és wifi így az aksi 56%-on áll. Ez mintha egy kicsit kevés lenne.Néztem benne, hogy a legtöbb energiát a Fiókkezelő alkalmazás használta, és ez ment a legtöbb ideig telefon alvó állapotban. Ez micsoda? 48 percet ment és a 1/4 ét ette az aksinak meg.
Ha ráklikkelek feljönnek a részletek ahol megjelenik egy csúszka aminél low és HI beállítás van, középtartományra állítva. Ez mit állít?
Szóval mit érdemes finomhangolni? Miután feltettem a rendszert? Ki mit állított be? Governorok közül melyik a leg aksi kímélőbb?
-
bibliator
aktív tag
Ez az optimalizálás mit jelent pontosan? Plusz appokat teszel fel, vagy rendszerszintű változást is jelent?
Azért kérdem, mert lényegében én olyat szeretnék, ami zenére optimalizált, de jó fényképeket is csinál, meg videót és aksikímélő, meg mindent be lehet állítani rendszer szinten.
Zenére powerampot használok, camera zoom fx-et a fényképezésre és ha már megvettem őket ezeket is szeretném használni (amíg nincs jobb), így nem várnék a fényképezésre és videóra optimalizált változatodra, ha csak programok a mások.
Vagy esetleg oda vissza járhatóak a főzeteid? Azaz fel tudom tenni a mostanira wipe data nélkül a másikat?Amúgy köszi, hogy csinálsz ilyen főzeteket! A sima quarxosat nem merném feltenni.
-
bibliator
aktív tag
Na milyen a főzet? Nemsokára felrakom én is, de addig írna valaki valamit?
105Kacsa! Most mit használsz? Ezt?
-
bibliator
aktív tag
Köszi!
Ha nem tesz kárt benne akkor nem veszem visszaKöszi a munkád.
Nekem vannak a miuiban nagyon tetsző dolgok, de valahogy a CM vonalnál több mindent lehet állítani, ezért lehet, visszatérek arra a vonalra.
Azért lehet kipróbálom Miuidat is, hátha több mindent lehet állítani benne mint az SB V4-ben. -
bibliator
aktív tag
Szia 105kacsa!
Kell a rendszerhez az 1100 Mhz? Nem megy tönkre a proci?
Nekem most Stefan Braun Miui V4-e vann fenn, ahhoz képest sebességben milyen? -
bibliator
aktív tag
Várjuk!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Autós topik
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Apple Macbook Pro 14" / M4 Pro / 24GB / 512GB / Asztrofekete
- iPhone 13 Pro / 256GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (198)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (194)
- iPhone 13 Pro / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (191)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged