- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bibliator
aktív tag
Meg állandóan gyilkolja a programokat. Ugye van benne task killer is. Szerintem ez is lassítja.
Viszont a memória figyelője fényévekkel jobb mint a beépített. Megnézem a tunerben mi eszik sok memóriát azok küzül, amit nem használok, majd lefagyasztom. Így elhallgatnak örökreUtána tunert is fagyasztok.
-
pont
csendes tag
Nekem is előjött az a hiba ami Neked. Megjelenés óta használom tök jó, de három napja valami kiakasztja folyamatosan, laggol, hamar lemerül. Most kifagyasztottam az Android Tunert és egyenlőre jól muzsikál megint.
Sajnos nálam újabb hiba jelentkezett, ha Én indítok hívást akkor telefonálás alatt állandóan hallok egy zajt, valami olyasmit mintha nagyfeszültség mellől telefonálnék. Hívás fogadáskor ilyen hiba nincs.
Mivel lehet azokat az appokat törölni amik alapból a romban vannak? Csak ADB-vel lehet parancssorból? Inkább fagyasszam őket?
-
Kugyi
csendes tag
Sziasztok!
Pár hete használom ezt a ROM -ot, kicsit lassúnak tűnik.
A Beállítások -> Telj. -> Processzor -nál próbáltam a Max. CPU frekvenciát felhuzni 1 GHz -re, de mindig vissza áll 800 -ra.
Mit tanácsoltok a CPU ütemezőnél melyik üzemmódot válasszam? -
Pimpa78
csendes tag
Sziasztok!
Nem ide vágó téma de hátha tudd valaki segíteni: A 3 betűs navigációhoz (aminek ugye nem mondjuk ki a nevét) keresek letölthető usa térképet.. Hálás lennék érte ha valaki tudna egy jó forrást...
Köszi előre is. -
Crondore
tag
Google talk -ot hiányolom...
-
-
Kugyi
csendes tag
Feltelepítettem a MSB JB 3.0 Final Edition -t.
Tökéletesen működik, az az egy kérdésem volna
miért írja ki a telefon információk -> modellszámnál: MB526 -t?
Tudtommal a sima Defy az MB 525. -
Pimpa78
csendes tag
válasz
gyugyo1010 #273 üzenetére
Köszi az infót, megpróbálkozok vele.
Az általad linkelt xda-s oldal sajna használhatatlan, mivel letöltéskor efbiájos letiltós ablak jelenik meg, így nem tudom letölteni.Ha még tudsz valami hasonló oldalt, a linket megköszönném.
-
gyugyo1010
tag
válasz
gyugyo1010 #272 üzenetére
Mármint ne a system mappát töröld ki, hanem a system\media\bootanimation.zip fájlt!!!
-
Pimpa78
csendes tag
válasz
gyugyo1010 #270 üzenetére
Már fel is dobtam a 3.0-t, remekül ketyeg... Esetleg lenne valami leírás a boot animáció cserére? Hálás lennék... köszi
-
Pimpa78
csendes tag
Sziasztok nekem a 2.2 van "még" fent és olyan gondban vagyok h. a youtube-os videók 14:52 nél megszakadnak és nem mennek tovább, azt írja hiba a lejátszásban ( ezt a youtube-os ablakban írja ki). Erre van valami okosság?? Hiába töltöttem le külön youtube-os app.-ot, azzal is ugyanez...Az érdekesség az hogy a vimeo az nem szakad meg... most cseréljek romot megint? :/ pedig úgy tetszenek a terminátorok
-
Kroni1
veterán
Nekem a 3.0 final bekalibrálva, mobilnet csak akkor ha kell, különben offon: Pont két napja volt feltöltve, éjszakára mindig airplane-ben van 6-7 órányit, és most 67%-on van! Igaz nagyon keveset neteztem, de pár telefont intéztem és eddig minden rendben a rommal!
-
kat10
tag
na egy kis infó két és fél nap után úgy döntöttem marad a 2.2 -es rom egyelőre MERT.
ilyen aksi időt még egy rom se produkált nekem és ez meglepő számomra igaz az aksi eséssel még mindig nem tudok mit kezdeni 1 év 4 hónap után sem pedig már cserélve lett az aksim fél éve.De tegnap lemerült kb 5 %-ra az esés miatt és este tíztől reggel hatig CSAK 3%-OT fogyasztott a rom most jelenleg 88%-on van Kevés wifi és kb 20 perc telefonálás után. Ezt eddig csak airplane módban csinálta.
Igaz a cm Jb nem az én világom mert jobban tetszik a Miui vonal.
De ha a telóm ezt szereti akkor legyen EZ a rom.Kacsa ez egy jó rom a telóm számára és nekem is ez lesz.
Vagy megszokom vagy megszököm.
Már csak az aksi esés problémát kell megoldanom és akkor lesz egy olyan rom a telómon ami kibír min 2 napot úgy hogy nem kell tölteni minden nap.
Köszi Kacsa!
-
gyuszmó
őstag
Nekem már megint meghalt egy szimpla újra indításnál ez már legalább a 4. eset. pár nap alatt.
feladom final 3.0 finalé .
Megpróbálom stefi JB romját hátha több szerencsém lesz vele. -
kat10
tag
Üdv!
Nekem a 2.2 -es verzió van a telón.
Érdekelne ha másik romot raknék fel pl wiui kell e valami extra a szokásos factory, wipeok előtt után.
A telóm ezt a romot 526-nak látja azért kérdezem.
meg ez a ext3-ext4 dolog ez a rom melyik? -
bibliator
aktív tag
Én is nagyon meg vagyok vele elégedve.
Mentek is így egy backupot -
atedg
tag
válasz
gyugyo1010 #257 üzenetére
nekem 1000mhz, a többi ua ...ennyit számítana? vagy csak én vagyok türelmetlen
-
atedg
tag
válasz
gyugyo1010 #255 üzenetére
akkor léci mond már el mire piszkáltad...mert amúgy tetszik a rom és hagynám ha bírná...köszi
ill még egy beállítást nem találok (itt se fórumban se) hogy a kamera appban a hangerő fel-le gombra élesítsen és exponáljon
kösz -
gyugyo1010
tag
-
atedg
tag
Azért egy fényképezős optimalizálásodra kíváncsi lennék, gondolod hogy észrevehetően jobb képminőséget lehetne kihozni?
-
atedg
tag
válasz
105kacsa #249 üzenetére
szia!
pontosan ezért pattogok az ext3-on mert vissza szeretnék térni cm7.2-re
nagyon szép és jó és stabil meg minden de szerintem egy hangyányit "várósabb" ez a MSBJB rom mint a CM7.2.kb az az érzetem mint amikor a pulse-omat cseréltem a defyre...
de hát ez köztudott hogy kéne még alá egy kis vas...
igen amúgy simán a cm7.2, (előtte wipe mindenre) -ra tettem fel
szal léci tippeket kérek hogy miért nem megy vissza, és mi a módja...köszi
-
105kacsa
őstag
Nem tudom hogy miért foglalkoztok az ext3/ext4 témával,csak ha cm7-re,miui-ra vagy régebbi cm10-re akarsz visszatérni akkor kell a tools-ban formázni.Január óta nálam a kezdeti csengőhang bug-ot leszámítva hibamentes
-
mumtaz
senior tag
Most nekem is azt csinálja, hogy nem indul el. Tökéletesen működött. Fasza volt, gyors volt. Aztán ki kellett kapcsolnom délután. Most próbálom bekapcsolni. Motorola logo -> piros LED, aztán nagy sötétség, aztán felkapcsol a kijelző háttérvilágítása és semmi több. Wipe cache/dalvik is meg volt, de nem használt.
-
atedg
tag
válasz
gyugyo1010 #238 üzenetére
ok az ext3ext4 fájlrendszereket ismerem, csak nekem felment így is úgy is hiba nelkul es működési különbséget sem látok
-
tarnagy
aktív tag
Jómagam teljesen elégedett lennék a 3.0-val, ha ez a fránya újraindítási zűr nem lenne. Néha szükség van rá, s eddig nekem 3 alkalommal is csak úgy sikerült életre lehelnem, hogy 3-4-szer wipe-ok, ám a menüből (reboot now) nem indul, feketeség stb. Végül - fogalmam sincs miért, egyszer csak elindult...
A logo jóval elegánsabb a robotoknál, bár nekem a kiskacsafotó is tetszik -
Jhnny86
csendes tag
Kacsa! Örülök hogy már nincsenek a robotok
viszont a kék motorola logó nagyon elegáns volt, szerintem nem csak nekem hiányzik
A csúnyácska Market Speed Boost by Kacsa kép helyett meg lehetnél kreatívabb is
-
gyugyo1010
tag
Az ext3, ext4, olyan mint win-nél a fat32, ntfs.
A hibáltan működés csak azzal a fájlrendszerrel garantált. (asszem)
Még kezdő vagyok ebben az android dologban, de nekem sikerül bugmentesen felrakni az összes MSB-t.
De, ha mindent úgy csinálsz, mint a kacsa leírása alapján van, akkor nem lehet vele gond.(#236) Femat05
Én egy teljes visszaállítás (gyári rom, újból root) után raktam egy Mokee-t, azt az MSB2.1et, 3.0penultimate-t, és végöl a 3.0 finalt.
Nem tudom, h van-e köze hozzá, h így raktam fel, de így tökéletes a rendszer. -
Kroni1
veterán
Sziasztok! Én a 20130110-es Quarx-ra tettem fel a 3.0 Final-t, és az a helyzet, hogy nagyon tetszik is! Az android tunerrel azonban annyi észrevételem van, hogy ugye mindig lelövi a mobilnetet is, ha screen off van, és visszakapcsnál ujra felcsatlakozik. Ez nagyon tetszik és használnám is, viszont egy idő után már nem csatlakozik ujra, akárhogy kapcsolgatom a mobilnetet ki-be még úgy is folyamatosan offline marad a teló. Más nem tapasztalta ezt?
-
Femat05
csendes tag
válasz
gyugyo1010 #234 üzenetére
Köszönöm!!!
Tehát akkor a penultimate-el kezdjem?
És ne indítsam újra ha felraktam, csak ha megcsináltam a
format -> ext4-et?
-> reboot -> final 3.0? stb...Este nekilátok, aztán jelentkezem...
Köszi +1x!
-
atedg
tag
válasz
gyugyo1010 #234 üzenetére
ext4 -től szebbgyorsabbokosabb lesz, vagy miért kell???
köszi -
gyugyo1010
tag
Pontosan csináld ezt, de amint felment az új bootmenü...
Tools---File System Tools---Format data and cache to ext4!!!
- Install zip from sdcard.MSB JB 3 - Wipe Cache Partition
- Go down to Advanced>> Wipe Dalvik Cache
- Reboot system now"
Sokáig fog tölteni, de ha 8-10 percig nem csinál semmit, akkor aksi ki-be, indít.
Ha akkor se, akkor újból wipe-ok, telepít.
Azt állíts be a telefonon mindent, restart.
Kell, h telepítsen frissítéseket!
Advanced---Wipe battery stats!
Cpu settings...clk4 beállít tetszés szerint (nekem 1100, clk3: 900) görgess le...SAVE!!! Reboot.
Azt telepíts amit akarsz használni, használd.
3szor merítsd le a telót, 10% alá, és töltse csurig!
Ezalatt a 3 töltés alatt NE töltögess rá!
Ha valami nem megy, segítünk, jelezz!
Sok sikert! -
Femat05
csendes tag
Sziasztok!
Egy láma kérdésem lenne csak a biztonság kedvéért...
Elnézést ha butaságot kérdezek, nem vagyok egy rom-cserélgető nagymester..
(igen, végigolvastam a leírást és a hozzászólásokat)
MB525-öm van, rajta a CM7.2 stable (2012. 08. ??)
Ha a 3.0 Finalt szeretném feltenni, akkor is a következőket kell tennem?
Esetleg a 3.0 penultimate-el kezdve?"-Navigate to Recovery>> Custom Recovery
-Wipe Data/Factory Reset
- Wipe Cache Partition
- Install zip from sdcard.MSB JB 3 - Wipe Cache Partition
- Reboot system now"Egyéb dolgom nincs (+az sd formázáson kívül)?
(vagy előtte vmilyen cm10-et kell feltenni és arra lehet csak ezt?)
(vagy a 2.0-tól kell kezdeni?)Köszi előre is a válaszokat!
Üdv!
-
105kacsa
őstag
válasz
gyugyo1010 #231 üzenetére
Artix 2 MSB coming soon
-
105kacsa
őstag
Eljött a búcsú ideje, de a defy+ a családban marad így ha lesz érdemi változás akkor természetesen lesz frissítés is.Akinek problémája van it ovasgathat [link] felrak RSD-vel egy SBF-t root-cwm sd format és go MSB -----------------Artix 2 MSB coming soon
-
gyuszmó
őstag
válasz
gyugyo1010 #227 üzenetére
3 nap még nem 3 hét,várjunk még egy kicsit
-
gyuszmó
őstag
válasz
gyugyo1010 #225 üzenetére
Azért szerintem anélkül is működni kellene sima telepítés után
-
gyugyo1010
tag
Gyerekek, nekem 3. napja van fent a 3.0 final, de eddig 1szer se fagyott le!
Próbáljátok meg, h elöbb felteszitek a 3.0 penultimate-t, és arra rá a Final-t.
Én így csináltam, és semmi baja nincs a telónak! -
gyuszmó
őstag
Akkor valami gáz van a 3.0 -val ez a 3. eset 1 napon belül.
Pedig nagyon tetszik ez az én formám
Sajna nekem a 2.2 sem vot jó,de lehet,hogy lepucoltam az sd-t és jó lesz.
-
gyuszmó
őstag
Este összeomlott a rendszer ki kapcsoltam,de nem sötétült el teljesen,nagyon halványan fénylett,valami gáz van.
Próbáltam újra bekapcsolni de már nem jött vissza aksi ki-be semmi. Szerencsére kék led volt és a sokadik próbálkozás utána újra tettem. Minden tökéletesen flottul ment addig,mi lehet ez ?
Volt ilyen nektek ?Nandriodot lehet ebben a romban menteni?
kösz
-
105kacsa
őstag
válasz
bibliator #211 üzenetére
A szenzor, képernyő felett helyezkedik el, és lekapcsolja a kijelzőt, ha telefonálunk. Ez arra jó, hogy telefonbeszélgetés közben ne érintkezzen az arcbőrünk az érintést detektálni képes képernyővel, ez által ne rakjul le véletlen a telefont stb. Az angolul proximty sensor névre hallgató érzékelő egy boolean értékkel tér vissza, ami jelzi, hogy van-e valamilyen objektum az érzékelő előtt, tehát a klasszikus értelemben vett közelség-érzékelésre, azaz a tárgyak távolságának megállapítására nem alkalmas.Ez ebben a rom-ban nem lett változtatva!Aki akar vele játszani(nem próbáltam) [link]
-
bibliator
aktív tag
válasz
bibliator #209 üzenetére
Szerintem megvan a ludas!
A közelség érzékelő vagy hogyan is hívják, későn kapcsolja ki a képernyőt. Szinte csak akkor, ha a füledre teszed a telefont. Ha már egy kicsit eltartod, akkor visszakapcsol a képernyő.
105kacsa!
Ezen lehet állítani? Milyen közelről nézze, vagy mekkora késleltetéssel? Mert szerintem ez valahogy meg van változtatva ebben a romban. -
zojjektum
őstag
Hogyan tudom frissíteni a 360 launchert, mert folyamatosan azt írja ki, hogy "A csomagfájl hibásan van aláírva.
Távolítsa el az alkalmazás előző verzióját, és próbálja újra."? De törölni nem lehet. -
Dino69
aktív tag
105 kacsa.
Az mitől lehet hogy telefonálás közben a fülem el indíthat alkalmazásokat??
Legutóbb a naptárban fejeztem be a beszélgetést, azelőtt meg az ébresztő beállításai közöttEzt leszámítva báró az új 3as final
-
R19
senior tag
Mennyi idő alatt bootol be az első indításnál? Nálam kb. 8-10 perce sötéten dereng a kijelző, villog a piros led, az érintőgombok halványan világítanak.
Már volt akksi kivét is, az sem segített.
Hogyan tovább? -
bibliator
aktív tag
válasz
gyugyo1010 #200 üzenetére
Ezt csinálom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest