- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dino69
aktív tag
Egyébként hogy tudom letölteni a romot??? Már kíváncsi lennék rá én is. Ezen a linken hol a letöltés?? Nem vágom ezt a témakört bocsi
-
gyugyo1010
tag
Nekem volt 2013.01-es mokee-m fent a napokban, de nem nagyon jött be.
Minden létező romot kipróbáltam már.
Van rajtuk még csiszolnivaló.
Kis megszakításokkal, immár 2 hónapja MSB-k vannak a telónom.
Most a 2.1-et használom, azért nem a 2.2-t, mert azon nem működött (nálam) a hotspot.
Más egyéb problémát nem találtam eddig rajta, akkuidő elfogadható, és én nem tapasztaltam, a fent írtakat, h nem jelenik meg a felvevő csúszka, ha egy hívás befut.
Várom ezen a vonalon az újításokat 105kacsától! -
bibliator
aktív tag
Én is SB MIUI-járól tértem át erre a romra, igaz decemberben, azóta ugye SB fejlesztett biztos rajta, így a véleményem nem teljesen mérvadó a mostani állapothoz.
Azt kell mondjam, hogy az MSB JB 2 rom. ahhoz az állapothoz képest amin akkor a miui volt, számomra jobb.
Ugyan olyan gyors, és kevesebb buggal (pl normálisan működik a hardvergomb világítás....)Én úgy tértem át, ahogy kacsa leírta. Wipe data kell, meg cache is meg dalvik is.
-
105kacsa
őstag
Ha figyelmesen végigolvasod a leírásom az oldal tetején akkor minden kérdésre kapsz választ.,,Ez olvastam " a JB romokhoz kevés a telefonunk hardverileg..." ez SB véleménye részben igaz de van rá megoldás.Olvasd el a hozzászólásokat is itt.Közös kernel így 52. (2ndboot builds: one build for mb525&526)tehát nincsen külön 525 és 526
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Filmvilág
- BGA-zók, ReWork-ösök szakmai topic-ja
- Táp ventilátor csere
- Autóhifi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged