- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meizu80
junior tag
válasz
Atomgeszi #312 üzenetére
Részben egyetértek, de nyilván nem árulok el újdonságot, hogyha leírom, hogy a hardver nem minden! Lehet sz.rozni az Exynos-t, de az összes eddigi telefonjaim közül ezen fut a legstabilabban a rendszer! Nem vagyok elvakult Samsung-fan, nem azért vettem az A50-et, mert el vagyok ájulva a márkától, hanem, mert azt láttam, hogy a környezetemben ez bevált többeknek is. Az, hogy Európába Exynos-sal jött, az ellen nem lehet mit tenni. Használható a telefon a mindennapokban, amire nekem kell (és itt a lényeg az utolsó 3 szó)? Igen. Stabil a rendszer? Igen. Pont. Hogy másnak mi a prioritás, nem érdekel, magamnak vettem a telefont, nem másnak!
-
Meizu80
junior tag
válasz
Atomgeszi #245 üzenetére
Ezt arra reagálva írtam, hogy itt többen is SD-s kínaiakat hasonlítanak Exynos-os Samu-khoz. Az lehet, hogy egy SD-s Samu jobb, de ahogy írtam, az Exynos is bőven jól teljesít a mindennapokban, és legalább nem tesztekre, hanem saját tapasztalatra alapoztam. Ez van, Európában ezt kapjuk, de ettől még a teló(k) teljesen jól használható(ak).
-
Meizu80
junior tag
Akik itt szidják az Exynos-os Samsung-okat, megnyugtatásul közlöm, 3 ilyen van a családban és semmi gond velük (van köztük lassan 2,5 éves is - ja és mellesleg mindegyik csak A szériás). Az én A50-em is gyors, nem laggol, nem fagy és használattól függően 7-10 óra SOT-ot tud (aki nem hiszi, szivesen belinkelek ide majd egy akkuhasználati statisztikát). Volt Snapdragon-os kínai telefonom (több is, köztük két Xiaomi is), azokkal sokkal több gond volt, mint az A50-el, ahogy lehetett, szabadultam is tőlük. Nem minden a hardver, lehet akármilyen SD proci a kínaiban, meg Isten tudja mennyi RAM, ha alatta egy nagy rakás sz.r a szoftver! Amíg a családban a Samsung-ok szépen tették/teszik a dolgukat, addig én nyakra-főre cserélgettem a kínai telóimat, mert mindnek kivétel nélkül volt valami nyűgje! Na ezt untam meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged