Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát ez az... mindennapi használat mellett pont lesz*rom, hogy melyik benchmarkban mennyit hoz egy telefon....
A másik meg, hogy van olyan általam használt program amit néha az iphone 4 giga rammal ugyanúgy újra töltött néha háttérből előhúzva mint a Note 10 plus-om 12 gigával. Egyszerűen mert maga a program szarul van megírva.
-
Én igazából azt sem értem, miért megy a hokizás ezen az exynos - SD dolgon. Egyrészt úgysem tudunk tenni ellene (bár lehet beszerezni SD-t, de garancia nélkül), másrészt meg sosem éreztem azt, hogy a Samu saját procija kevés volna... Lehet többet eszik, de Note 9 és Note 10+ is olyan volt nálam, hogy 1 napot bőségesen kibír, akármit csinálok, de kettőt meg nem (IDLE fogyasztás miatt akkor sem, ha nem igen használom, vagy csak nagyon kevés marana benne), ergo így is úgy is minden nap tölteni kell.
-
Végigolvastam a hozzászólásokat, megnéztem az előzetes teszteket. A kamerán tényleg csiszoni kell, de ahogy máskor is leírtam, Note 9-nek is kellett pár hónap, mire kihozták belőle, amit tud, ugyanígy még Note 10 is folyamatban, de már bőven jobb, mint kiadáskor és így tovább.
Nem akarok szinte semmibe sem belemenni, pusztán csak örülök, hogy kb. 2 hete rámentem a SES-ben egy Note 10+-ra, 323k-ért.
Nekem valahogy még mindig jobban bejön a Note-ok sarkosabb kijelzője a jobban lekerekítettel szemben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- SkyShowtime
- Eredeti játékok OFF topik
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest